Sve o najskupljoj ljubavnici na svetu: Kako je Jana zaludela saudijskog princa i zaradila 4 miliona

Pored velike količine novca, princ nije hajio bogatstvo kako bi usrećio atraktivnu Ukrajinku

Foto: Instagram/yana.orfeeva

Ukrajinska manekenka Jana Orfejeva (21), koja je osvojila srce saudijskog princa, mami uzdahe muškaraca širom sveta. Naravno, ona je to znala da naplati, te po nekim navodim zarađuje nedeljeno čak 35.000 evra, što je čini najskupljom ljubavnicom na svetu.

Ruski mediji tvde da saudijski princ ima harem u koji "smešta" žene, a prema nekim navodima, Jana Orfejeva (pravo prezime joj je Vasilenko) zadržala se najduže u kući princa - dve godine.

Neki čak spekulišu da je do sada zaradila preko četiri miliona dolara tokom boravka u Saudijskoj Arabiji, a između ostalog, bila je zadužena i da mu pravi društvo kada princu dolaze gosti.

Pored velike količine novca, princ nije hajio bogatstvo kako bi usrećio atraktivnu Ukrajinku. Naime, tu su bili skupoceni pokloni, kao i putovanja po egzotičnim mestima, o čemu svedoči i njen Instragram profil i posete Londonu, Kapriju, Sejšelima, Meksiku, Alpima itd.

Jana je poreklom iz ukrajinskog grada Čerkasi, a prijatelji i saradnici je opisuju kao ljubaznu i dobru osobu, ali i razmaženu.

Takođe, neki smatraju da je "izuzetno" pragmazična.

- Uspela je pametno da odigra i obezbedi budućnost - kaže jedna njena prijateljica, dodavši da ima savršeno telo.

Video: Nova lokacija prostitutki u Beogradu

(M. Lj.)