Samo u Travellandu izuzetni popusti tokom maja!

U turističkoj agenciji Travelland preporučuju koje ponude imaju najbolji odnos cene i kvaliteta. Uskoro počinje turistička sezona i prestanak ovako fantastičnih popusta. Zato iskoristite neverovatne ponude tokom maja meseca

Travelland je ovog leta ponovo pripremio odlične popuste i iznenađenja sa ljubitelje različitih destinacija u Grčkoj. Pre svega izdvajamo ponudu za hotel Hanioti Grand Otel 3*, kao jedan od popularnijih hotela na Halkidikiju.

U pitanju je ekskluzivna ponuda koju ima samo agencija Travelland sa neverovatnih čak 30% popusta do 16.05. Već od 730 EUR porodica može letovati u hotelu Hanioti Grand Otel 3*.

Hit leta su izuzetno povoljni čarter letovi do Soluna, koji u kombinaciji sa organizovanim transferom, svima omogućavaju brz dolazak u omiljeni hotel.

Idealan za porodice i parove, hotel Cronwell Sermilia, za rezervacije tokom maja odobrava popust do 33%.

Ne treba zaboraviti ni ponude za ekskluzivne hotel Porto Carras Sithonia 5* i Porto Carras Meliton 5* sa do 43% popusta. Osim specijalne akcije za dvoje dece gratis, hotel Alexandros Palace 5* u Uranopolisu odobrava do čak 33% popusta.

Agencija Travelland preporučuje i ostale hotele sa akcijom dvoje dece gratis: Hotel Atrium 3* i Pelli Hotel 3* u Pefkohoriju; Tropical Hotel 3* i Hanioti Grand Otel 3* u Haniotiju; Cronwell Platamon Resort 5* u Platamonu; Princess Golden Beach 4* na Tasosu i hotel Grecotel Astir Egnatia 5* u Aleksandropolisu, koji pored akcije za dvoje dece gratis ima i ponudu za troje dece gratis.

Pored čarter letova do Soluna, u agenciji Travelland su aktuelne i ponude paket aranžmana sa avio prevozom za ostrva u Grčkoj.

Na samo par sati o vašeg doma možete uživati u mediteranskim destinacijama: Krf, Skijatos, Kefalonija, Lefkada, Krit, Parga, Rodos.

Na ovim ostrvima izdajamo iz ponude turističke objekte: Hotel Victoria Hill 3*, Hotel Eliana 2*, Eleni, Paschalis, Albanis, Filipos, Mesinis, Hotel Ocean View 2*, Michalis, Platanes, Hotel Anita Beach 2*, Hotel Central 2*, Vila Bakoli, Hotel Torini 2*, Sofia studija i mnoge druge paket aranžmane sa avio-prevozom.

U Travellandu nude i aranžmane koji kombinuju autobuski i avionski prevoz: odlazak autobusom, a povratak avionom ili obrnuto u zavisnosti od termina. I sve to bez dinarskog dela aranžmana!

Ovakvi paket aranžmani u agenciji „Travelland“ koštaju 189 EUR u junu ili 209 EUR u septembru, za jedinstvenu Pargu. Samo 169 EUR je cena junskog paket aranžmana na Kefaloniji ili na Krfu, dok septembarski aranžman na Krfu košta 185 EUR.

I ne treba zaboraviti da je u ovu cenu uračunat bus-prevoz plus avio-prevoz plus smeštaj na destinaciji.

Nešto novo u ponudi agenciji Travelland, ali isto tako povoljno, jesu aranžmani za ostrva Grčke u predsezonskim terminima. Grčka ostrva su božanstvena u junu mesecu, a sada i pristupačnija sa cenama već od 39 EUR za Krf, već od 49 EUR za Skijatos ili 69 EUR za Kefaloniju.

Proširena je ponuda za magičnu Siciliju do čijih hotela se stiže čarter letovima. Italijani kažu da onaj ko je video Siciliju, taj kao da je video ceo svet.

Požurite do kraja maja i rezervišite neki od čudesnih hotela Sicilije: Alexander Hotel 3*, Corallo 4*, Sporting Baia 4*, Villa Esperia 4*Hellenia Yachting 4*, Villa Athena Hotel 4*, Bianca Resort 4*. Uz povoljne aranžmane agencije Travelland, Sicilija se čini bližom nego ikada.

Svi ljubitelji apartmanskog smeštaja ni ovog leta neće ostati uskraćeni za popuste i još bolju ponudu.

Travelland nudi izuzetne popuste za uplate u celosti do kraja marta, pa tako sa čak 20% popusta možete iznajmiti pojedine apartmane na Halkidikiju.

Iz ponude izdvajamo apartmane u Pefkohoriju, Haniotiju, Polihronu, Dionisosu, Nea Rodi i Jerisosu. Za pojedine apartmane se odobrava popust od čak 25%, kao što je to slučaj sa vilom Nikoleta u Jerisosu.

Naročito su zanimljive ponude za specijalne paket aranžmane sa autobuskim prevozom. Ove godine je još malo toga ostalo po cenama od 45 EUR za majske paket aranžmane ili u junu po cenama od 65 EUR.

Proleće je idealno za obilaske gradova Evrope, pa agencija Travelland nastavlja sa svojim popularnim turama za romantičnu Veneciju i magični Prag.

Rezervacijom u maju iskoristite sa Travellandom neke od najpovoljnijih aranžmana. Ljubazno osoblje agencije Travelland će vas dočekati na adresi Dobračina 43. Sve informacije možete dobiti na internet prezentaciji www.travelland.rs.

I ove godine letujte sigurno, kvalitetno i povoljno. Zajedno sa agencijom Travelland.

(Telegraf.rs)