"Last minute" ponude u agenciji Travelland!

Važno je naglasiti da sve specijalne ponude imaju limitirane kapacitete

Kako se leto približava sve je manje raspoloživih kapaciteta, ali na slobodne aranžmane turističke agencije objavljuju takozvane "last minute" ponude.

Uverili smo se da turistička agencija "Travelland" i ovog leta prednjači sa popustima, pa je tako u ovoj agenciji moguće platiti apartmanski smeštaj sa autobuskim prevozom po cenama već od 29 € ili boravak za celu porodicu u hotelu sa uslugom polupansion po cenama već od 389 €.

- Važno je naglasiti da sve specijalne ponude imaju limitirane kapacitete – rekao je Milan Jovanić iz turističke agencije "Travelland". – Zato je potrebno što pre izvršiti rezervaciju.

Specijalni paket aranžmani sa autobuskim prevozom su nešto što je najtraženije u ovom trenutku u turističkoj agenciji "Travelland". U pitanju su ponude na 5, 10 ili 15 noćenja u apartmanskom smeštaju za organizovanim prevozom. Imajući u vidu da se cene kreću već od 29 €, nije ni čudno što je interesovanje ovako veliko.

- Najveća sniženja se odnose na termine za kraj maja i početak juna meseca – nastavio je Milan Jovanić iz agencije "Travelland" – Međutim, specijalne paket aranžmane imamo i za termine od 16. ili 19. ili čak 21. juna.

Svoju apartmansku ponudu turistička agencija "Travelland" je proširila novim vilama u Grčkoj, pa se tako na vile Anna, Eleni i Odiseas u Haniotiju odobravaju popusti do čak 15%. Odličnu cenu ima ponuda za vilu Argo u mestu Nea Plaja. Na apartmane Aelia i Fideoglou u Nea Rodi odobravaju se popusti do čak 20%. Za nove vile Natasa i Nikoleta u Jerisosu, turistička agencija "Travelland" takođe odobrava popust do 15%.

- Nisu samo apartmani na sniženju u ovom trenutku – objasnio je Milan Jovanić iz turističke agencije "Travelland". – Pripremili smo specijalne ponude i za hotele, pa tako boravak u pojedinim hotelima košta kao i apartmanski smšetaj.

Iz ponude turističke agencije "Travelland" cenom se posebno izdvaja hotel Olympion Melathron 2* u terminima od 31.05. ili od 09.06. sa cenom već od 389 € za celu pordicu. Na Olimpskoj regiji agencija "Travelland" nudi i odličan hotel Cronwell Platamon Resort 5* sa cenom već od 1.158 €, za celu porodicu, sa uslugom "all inclusive".

undefined

U turističkoj agenciji "Travelland" preporučuju hotele na Tasosu: Thassos Grand Resort 5* sa sniženom cenom za 11.06. kao i hotel Alexandra Beach 4* sa sniženom cenom za 02.06. Hotel Alexandros Palace 5* na Atosu ima dodatno sniženje za termin od 19.06. a hotel Diaporos 3* na Sitoniji ima dodatno sniženje za termin od 01.06.

Specijalna ponuda za hotele Porto Carras Sithonia 5* i Porto Carras Meliton 5* može se uplatiti po cenama već od 1.301 €. Ne treba zaboraviti ni odličnu ponudu za hotele Ismaros 4* i Grecotel Egnatia 4* u Aleksandropolisu, Hanioti Grand Otel 4* i Grand Victoria 3* u Haniotiju,  kao i ponudu za hotele Atrium 3* i Pelli 3* u Pefkohoriju.

undefined

Celokupnu ponudu turističke agencije "Travelland" možete pogledati na sajtu www.travelland.rs  ili sve informacije možete dobiti na adresi agencije u ulici Dobračina broj 43, u Beogradu.

(Telegraf.rs/ PR)