• 10

Sada kada ste konačno zamenili zimske gume, ovo bi trebalo da bude sledeći korak

Korišćenje zimske tečnosti za pranje vetrobranskog stakla tokom proleća i leta neće naštetiti staklu vašeg automobila, ali bi ipak trebalo da je zamenite

  • 10

Tečnosti za pranje stakala autmobila, namenjene za korišćenje leti, sadrže više specijalnih deterdženata namenjenih uklanjaju prljavština kakve se, tipično, na vetrobranskom staklu nakupljaju po toplom vremenu.

I pored toga, korišćenje (ostatka) zimske tečnosti za pranje vetrobrana tokom proleća i leta ni na koji način neće naštetiti staklu vašeg automobila.

To je, međutim, proizvod namenjen upotrebi na niskim temperaturama i sadrži sastojke koji sprečavaju zamrzavanje.

Tečnosti namenjene za pranje stakala tokom letnjih meseci sadrže veći procenat specijalnih deterdženata koji pomažu pri uklanjanju lepljivih materija, kao što su oni koji potiču od insekata (rastvaraju njihove proteine) ili biljaka.

Letnje tečnosti, takođe, lakše i efikasnije uklanjaju polen koji se tokom toplih meseci nakuplja na staklima automobila.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    Ni leti ne treba sipati letnju tecnost,zato sto se leti vrlo retko koristi i tako u posudi u koju se sipa a uglavnom je od plastike ostane do zime. Kad zima dodje tecnost zamrzne i posuda pukne i eto vam problema. Zato hvala zimska tecnost uvek i u svako doba.

  • Hulk

    90% njih sipa običnu vodu. Posle im se zapuši brizgaljka od kamenca. Takvi nisu za automobile.

  • 534

    Zamenio sam zimske gume još 6 marta jer je vidno bilo da neće biti ni kiše a kamoli snega. Ko je čekao polovinu maja da ih menja trebao bi u nedelju da istera kola na auto pijac. Niti je taj za kola niti su ona za njega.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima