Samostalno otkrij bilo koji kvar na svom automobilu i izbegni skupe popravke i nepotrebne troškove

Na našem tržištu se nedavno pojavio bežični OBD2 uređaj za auto-dijagnostiku

  • 7
Pomoć na putu, kvar automobila, popravak, zvati pomoć Foto: Shutterstock

Zašto je upaljena lampica motora? Zbog čega se auto čudno ponaša u vožnji? Odgovore na ova i druga pitanja saznaj bez odlaska kod mehaničara, i bez plaćanja za nešto što možeš da uradiš samostalno.

Ne, ne moraš da budeš odličan mehaničar da otkriješ šta nije u redu sa tvojim limenim ljubimcem. Sve što ti je potrebno je CarScanX, vrhunski OBD2 uređaj za auto-dijagnostiku, koji pomoću pametnog telefona otkriva sve vrste kvarova.

Pomoći će ti da naučiš da slušaš svoj automobil koji ti redovno šalje signale i da izbegneš odlaske na servis radi kompjuterske dijagnostike vozila.

Auto-dijagnostika nikad nije bila lakša

Ponekad je vrlo teško uhvatiti korak sa tehnologijom. Industrija automobila se razvija velikom brzinom i većina automobila novije proizvodnje se zasniva na komplikovanom elektronskom sistemu.

Upravo zbog tih komplikovanih sistema mnogi ne znaju da mogu samostalno da provere u kakvom stanju im je automobil.

Srećom, na našem tržištu se nedavno pojavio bežični OBD2 uređaj za auto-dijagnostiku, poznatiji kao CarScanX. Predstavlja ekonomičniju zamenu za kompjutersku dijagnostiku iz servisa.

Jedna je od osnovnih potreba svakog vlasnika automobila. Omogućava proveru stvarnog stanja automobila direktno na pametnom telefonu.

Prati parametre poput rada motora, temperature, količine ulja, brzine i broja obrtaja, i otkriva bilo koju grešku ili kvar na sistemu.

Kako radi CarScanX uređaj?

dokishop Foto: Media Buy Services ltd

CarScan je toliko jednostavan za upotrebu da mogu da ga koriste svi, čak i oni koji nemaju iskustva.

Instaliraj jednu od aplikacija za dijagnostiku, putem koje će ti uređaj slati obaveštenja o stanju automobila.

Zatim poveži CarScanX s automobilom. Upali vozilo i pusti ga da radi. Nakon toga, putem bluetootha poveži mobilni telefon i adapter, i započni analizu.

Nakon samo par minuta, na ekranu svog mobilnog telefona možeš videti da li postoji neki kvar, ili je sa tvojim automobilom sve u redu.

4 razloga zašto ti je potreban CarScanX uređaj za auto-dijagnostiku

  • Štedi novac
  • Otkriva preko 3000 kvarova
  • Kompatibilan sa vozilima mlađim od 2003. godine
  • Kompatibilan sa iOS i Android uređajima

Evo šta kažu korisnici koji ne kriju zadovoljstvo

Da je CarScanX spas u kriznim situacijama govore i komentari korisnika.

- Uvek je neprijatno nastaviti vožnju kada se upali lampica motora. Zahvaljujući CarScanX uređaju, sada u samo par minuta mogu da proverim koji kvar je u pitanju, i da li je vozilo u stanju da nastavi vožnju. Otkako ga imam osećam se sigurnije, jer ne moram odmah da zovem mehaničare i šlep-službu, što mi štedi dosta novcaDragan

S druge strane, jedan korisnik nam otkriva novu primenu CarScanX uređaja koja će biti od koristi svakome ko kupuje polovan automobil.

- Savršen način za proveru stanja polovnih automobila pri kupovini. Omogućuje da otkriješ stvarnu kilometražu i da li ima skrivenih i neprijavljenih kvarova – Marinko

Kako i gde nabaviti CarScanX auto-dijagnostiku?

Pomoć na putu, kvar automobila, popravak, zvati pomoć Foto: Shutterstock

Ovaj vrhunski uređaj za auto-dijagnostiku nije moguće pronaći u običnim prodavnicama. Možeš ga kupiti jedino na njegovoj službenoj internet stranici.

Trenutno je u toku akcija, pa ovaj uređaj koji otkriva bilo koji kvar na tvom limenom ljubimcu možeš kupiti po 50% nižoj ceni.

Sve što treba da uradiš da kupiš CarScanX auto-dijagnostiku po sniženoj ceni jeste da klikneš na dole navedeni link koji će te preusmeriti na službenu stranicu za bezbednu kupovinu.

Klikni ovde da kupiš CarScanX za brzo i precizno očitavanje kvarova na tvom automobilu!

NAPOMENA: Zalihe sa popustom su ograničene, a zbog velike potražnje brzo nestaju. Zato požuri, i na vreme ugrabi svoj CarScanX.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    22. jun 2020 | 12:01

    mnogo je lako i popraviti sve.odvijes 30-40 srafova i zamenis klipove. prosto.

  • Samo napred

    22. jun 2020 | 13:20

    Sad ce mehanicari imati vise posla

  • Ma

    22. jun 2020 | 15:56

    Novi automobili puni elektronike i napravljeni da se sto cesce kvare a trose ko i stari ako ne i vise, a jedino je problem naci pravog majstora koji zna popraviti te kvarove

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA