• 3

Premijum gorivo za premijum vožnju

Moćno i sigurno uz G-Drive!

  • 3
G Drive, NIS

Foto: NIS

Kvalitet motornih goriva koje koristite direktno utiče na radni vek, performanse motora, kao i na osećaj vožnje. Ukoliko želite da uživate u svakom pređenom kilometru, potrebno je da Vašeg četvorotočkaša nagradite gorivom vrhunskih kvaliteta. Upravo takvo je i premijum G-Drive gorivo kompanije NIS.

Saznajte zašto je G-Drive, gorivo šampiona, pravi izbor za vas.

Šta je G-Drive

G-Drive je domaće premijum gorivo koje odlikuje proizvodnja prema najvišim tehnološkim standardima što je i garancija njegovog vrhunskog kvaliteta. Reč je o G-Drive 100, visokooktanskom aditiviranom benzinu od 100 oktana, i G-Drive dizel, aditiviranom dizel derivatu. Ono što je karakteristično za G-Drive goriva jeste da sadrže aktivne komponente koje omogućavaju efikasniji rad motora i unapređuju njegove performanse. Na taj način postiže se osećaj pouzdane, sigurne i istovremeno uzbudljive i energične vožnje.

Kako G-Drive 100 pruža novu energiju automobilu

Kroz sinergiju 100 oktana i aktivnih aditiva poslednje generacije koje G-Drive 100 sadrži, a koje obezbeđuju efikasniju i pouzdaniju snagu motora tokom vožnje. Sasvim konkretno, jedinstveni modifikator trenja G-Drive 100 stvara zaštitni sloj između klipa i cilindra u motoru čime se smanjuje koeficijent trenja. Samim tim se unapređuje dinamika motora i stimuliše povećanje snage motora kao i dinamičke karakteristike vozila. To omogućava, između ostalog, snažnije ubrzanje pri visokim brzinama, što je važno, primera radi, prilikom preticanja na auto-putu. Istovremeno, visoka oktanska vrednost i smanjenje koeficijenta trenja utiču i na povećanje obrtnog momenta u širokom spektru broja obrtaja u minuti, što dodatno pomaže pri vožnji po terenima sa velikim nagibom.

O tome da je G-Drive premijum gorivo vrhunskog kvaliteta pokazuju i rezultati ispitivanja. Sasvim konkretno, poboljšane performanse G-Drive 100 potvrđene su na osnovu rezultata testova koji su izvršeni u jednom od najvećih svetskih centara za testiranje vozila i goriva, nezavisnom test-centru Milbruk u Velikoj Britaniji.

Zašto je G-Drive – gorivo šampiona

Zato što ga koriste najbolji sportski timovi koji se takmiče na trkama izdržljivosti, između ostalog i na najpoznatijoj svetskoj trci izdržljivosti u francuskom Le Manu, gde motor radi 24 časa neprekidno. Upravo jedan od vodećih sportskih timova na svetu, G-Drive Racing tim, koristi G-Drive gorivo tokom priprema i testiranja što omogućava proveru motornih karakteristika vozila i u ekstremnim uslovima.

Uverite se i sami u premijum kvalitet goriva koji pokreće šampione

U vrhunski kvalitet G-Drive 100 i G-Drive dizel goriva možete da se uverite i Vi – dovoljno je da posetite neku od NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica i avantura može da počne…

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima