Japanski "šumar" - idealan krosover za svaku podlogu

Ljubitelji Subarua se za te automobile odlučuju uglavnom zbog njihovih tehničkih karakteristika i voznih osobina, a ne zbog njihove estetike...

  • 2

Druga generacija Subaruovog modela Forester svakako nije najlepši model čuvenog japanskog proizvođača, ali se lepota od njega nije ni očekivala.

Ljubitelji Subarua se za automobile te marke odlučuju uglavnom zbog njihovih tehničkih karakteristika i voznih osobina, a ne zbog njihove estetike.

Pogonjen atmosferskim bokser motorom i uparen sa čuvenim "simetrikal drajv" pogonskim sistemom (Symmetrical All-Wheel Drive) - ovaj Subaru predstavlja dobar izbor za one vozače koji traže nešto više, ali nisu spremni da izdvoje preveliku sumu novca. Pogledajte kako je prošao na testu redakcije sajta Polovni Automobili.

Video: Pijanac polupao kola na parkingu: Auto mu se samo našao na putu

(Telegraf.rs/Polovniautomobili.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 89-ti minut 😎

    28. februar 2021 | 23:15

    Ko kaze da nije lep ? Po meni i za mene najlepsi Forester ikada, boxer je boxer , neunistiv.Lepsi od novog i pravi mali SUV .Vredi svaki cent. Mozda nije Legacy ili Outback 3.6 koji moj burazer ima ali retko koji moze da se pohvali kako je ovaj Forester uradjen i sta moze da uradi u pravim rukama vozio bi ga i uzivao u njemu svaki dan.Za nekoga ko voli off road i prirodu i aktivna je osoba je pravi? Bolji od bmw ili audi koji boze starletani u svako pogledu.That separates man from the boys...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA