• 3

BMW predstavio seriju 8 Gran Coupe, svog konkurenta Porscheu Panameri, Audiu A7 i Mercedesu CLS

Iz BMW-a uskoro očekujemo još jednu verziju Serije 8 – Gran Coupe sa četvoro vrata čije su prve fotografije upravo “procurele” na Internet

  • 3

Tek što je predstavio Seriju 8 u ultimativnoj, „M“ verziji, BMW će uskoro prikazati i Seriju 8 Gran Coupe, čije fotografije su pred vama.

BMW 8 Gran Coupe

Foto: BMW

Zamišljen kao konkurent modelima kao što su Porsche Panamera, Audi A7 ili Mercedes CLS, Serija 8 Gran Coupe zapravo je evoluirala od nekadašnje Serije 6 Gran Coupe, dok je aktuelna „šestica“, sa druge strane, sada nešto sasvim drugačije koncipirana, više kao naslednik nekadašnjeg Serija 5 Gran Turismo.

BMW 8 Gran Coupe

Foto: BMW

Pretpostavlja se da će pogonske jedinice Serije 8 Gran Coupe biti „pozajmljene“ od već postojećih modela Serije 8, što će reći da ćemo videti 840d, M850i xDrive, a nešto kasnije i ultimativni M8, sa preko 600 konjskih snaga.

(Đorđe Pavićević/TopSpeed)

Komentari

  • Arkan

    Losiji marketing nisam video, stalno neko iz bmw-a bira katastrofalne boje za predstavu, na sta lici armatura i ova spoljna boja ja ne znam. Vozim bmw vec 10godina i kao klinac sam se zaljubio u njega ! Ali svaki put predstavljaju bmw u naj ruzniji moguci nacin.

  • ivanche

    Ceka se shooting brake izdanje 😁

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima