• 2

Volkswagen želi da se Škoda posveti jeftinijim automobilima, a evo šta njen šef kaže na sve to

Škodi trenutno sasvim lepo ide

  • 2

Šef Škode, Bernhart Maer donekle je umirio tvrdnje šefova Volkswagena da će češki proizvođač automobila u bliskoj budućnosti okrenuti isključivo budžetnim vozilima.

Šefovi Volkswagena žele da se Škoda više okrene jeftinijim modelima kako bi se napravila veća diferencijacija između njegovih brendova.

- Škoda ima jasnu sliku sebe kao brenda, možda jednu od najčistijih na tržištu. Naš foksu su vrednost za novac, pouzdanost, prostor i više automobila za novac koji ljudi daju. Uvek pozicioniramo naša kola na samom kraju relevantnih segmenata pa tako možete da kažete da dobijate auto A klase sa pristupom A plus automobila. Sve to nam je pomoglo da nađemo mušterije, Ovo je paket koji mnogi cene, i to je put kojim ćemo nastaviti, izjavio je.

Skoda Superb

Foto: Promo

Međutim, Maer nije isključio mogućnost razvijanja jeftinih modela, ali samo ako kompanija uspe da pronađe veće proizvodne kapacitete jer Škoda trneutno ne može da izađe u susret potražnji za njenim vozilima, posebno SUV modelima.

- Trenutno je potražnja za našim vozilima veća od naših proizvodnih kapaciteta. Trenutno gledamo kako da proširimo proizvodne kapacitete, ali nemamo puno prostora za unapređenja u našim fabrikama u ovom trenutku. Zato nam je potreban novi kapacitet kako bismo proširili proizvodnju. A kada to uspemo, onda ćemo se rado posvetiti jeftinijim vozilima, dodao je.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima