≫ 

Škoda objavila tizer video nove Octavije

Nedelju dana pred svetsku premijeru, koja će se održati 11. novembra u Pragu, Škoda je pripremila tizer video koji pokazuje prve detalje nove generacije modela Octavia

  • 0
Skoda Octavia Printskrin: YouTube/Skoda

Najprodavaniji model brenda Škoda u svojoj četvrtoj generaciji ima karakteristično dizajnirane full-LED Matrix svetlosne grupe - oštro definisane svetlosne “trake” u obliku slova L.

U međuvremenu, na Internet je “procurela” i fotografija za koju se tvrdi da je iz online konfiguratora, koja praktično u potpunosti otkriva kako će nova Octavia izgledati.

Što se motorizacije tiče, logično je očekivati motore koji se već nalaze u modelima VW grupacije, što će reći 1.5 TSI i 2.0 TSI turbo benzince, popularni 2.0 TDI turbo dizel, a najavljuje se i plug-in hibrid.

Octavia je takođe sledeći Škodin model koji na zadnjoj strani neće imati značku kompanije, već će na gepeku pisati Škoda, kao što je to bio sluačj sa redizajniranim Superbom.

Video: Ovaj auto se sam vozi a uspostavlja i emocionalnu vezu sa vozačem

(Telegraf.rs/TopSpeed.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA