≫ 

Raskrsnica koja muči Srbe: Ko ovde ima prvenstvo prolaza?

 ≫ 

Fotografija raskrsnice se danima vrti na društvenim mrežama i bukvalno je posvađala vozače

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika ABC
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vladimir

    06. avgust 2021 | 18:09

    BC Mogu proći istovremeno A na kraju...🙂

  • Velj@

    07. jun 2020 | 01:36

    svi smo u nekom teskom filmu pa je i za oprostiti coveku ako poredja pogresno, ali ja bih zamolio MUP da proceslja ovaj topik i da ove koji se predstavljaju kao profesionalni vozaci budu sankcionisani jer su potencijalne ubice na putu!!! znak uslovnog zaustavljanja tj.obrnuti trougao i znak stop su znakovi iste vaznosti! stop se postavlja na raskrsnice koje nisu pregledne i ima naredbu obaveznog zaustavljanja, a obrnuti trougao ima naredbu uslovnog zaustavljanja i postavlja se kada je raskrsnica pregledna tako da je u ovom primeru raskrsnice znak stop postavljen samo da bi vas zbunio. [na preglednoj raskrsnici kao sto je ova znaku STOP nije mesto] sto se tice kamiona njemu se put sa prvenstvom prolaza proteze jedino udesno, a ne LEVO ni PRAVO nego samo udesno!!! skretanjem ulevo ni u ludilu nema prednost i u ovom primeru raskrsnice i proci ce poslednji! zasto poslednji? zato sto kada skrece ulevo autobus mu dolazi sa desne strane koji zadrzava smer kretanja i izmedju njih autobus ima prednsot. autobusu takodje auto dolazi sa desne strane i bez obzira sto zadrzava smer kretanja automobil i on imaju znakove iste vaznosti i tu auto ima prednost u odnosu na autobus! kada bi autobus po nekima od vas isao prvi, niko ne bi mogao da odredi da li je auto ili kamion drugi jer svoju radnju vrse ne smetjuci jedan drugome tako da je jedini ispravan redosled ... C,A,B a svi koji vide drugacije u 100 vucicevih eura da nisu u pravu :) !!!

  • ivan

    30. maj 2020 | 15:29

    Prvi ide kamion jer se nalazi na putu sa prvenstvom prolaza a za to vreme dok skrece kamion auto moze da smugne desno i na kraju autobus koji svakako mora cekati da prodje kamion ..vuci siti i ovce na broju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA