≫ 

Političar apelovao na vozače da ne voze pod dejstvom alkohola, pa se pijan slupao u državnom džipu

Kolb je izazvao udes vozeći veliki SUV GMC Acadia, registrovan na državu Njujork, u kome, na sreću, niko nije bio povređen, već je izazvana samo materijalna šteta

  • 3
Vozač

Foto: Pixabay

Republikanski političar iz Njujorka Brajan Kolb kažnjen je zbog vožnje u alkoholisanom stanju tokom novogodišnje noći. Kolb je izazvao udes vozeći veliki SUV GMC Acadia, u kome, na sreću, niko nije bio povređen, već je izazvana samo materijalna šteta. Automobil je, inače, registrovan na državu Njujork.

Kako se navodi u policijskom izveštaju, Kolb je vozio pod uticajem alkohola i imao 0,08% alkohola u krvi, zbog čega je priveden i odveden na trežnjenje.

I sve ovo ne bi ni bilo neka posebna vest da Brajan Kolb nije član zakonodavnog tela njujorške skupštine i da, pre incidenta, nije javno govorio od opasnostima vožnje u pijanom stanju. Posle udesa Kolb je izjavio:

 

"Prošle noći sam kažnjen zbog incidenta koji sam izazvao u blizini moje kuće, zbog vožnje u alkoholisanom stanju. To je bila velika greška sa moje strane. Ja sam čak i apelovao na druge vozače da ne prave takve greške. Preuzimam potpunu odgovornost. Želeo bih da se izvinim porodici, prijateljima, kolegama i svim ljudima u mom okrugu. Nema izgovora za ovo što sam uradio i duboko žalim za tim!", poručio je Brajan Kolb.

Kako navodi USA Today, Kolb je nezvanično, u razgovoru sa vozačem šlep službe koji je odšlepao državni džip koji je vozio, za incident okrivio svoju suprugu.

Video: Malo se popilo, pa se staklo rukom razbilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    9. januar 2020 | 13:16

    Ove naše političare kad bi zaustavili. Taj policajac bi još do io otkaz što ga je zaustavio bio pijan ili nebio

  • Alex

    9. januar 2020 | 12:20

    Sta zalis, daj ostavku!

  • Nije nego

    11. januar 2020 | 09:24

    Kod mas bi odgovarao pandur zato što drzi dreger sa 3 prsta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA