≫ 

Cadillac Escalade Mobile Office - glomazni luksuzni terenac sa ekranom dijagonale jedan metar

Tu je i posebno "doterana" vertija firme Lexani Motorcars iz Kalifornije

  • 0
Cadillac Escalade Foto: Cadillac

Cadillac je pre mesec dana predstavio novi Escalade za  2021. godinu, veliki terenski automobil kome ne manjka ni luksuza ni prostora, dugačak je 5,35 metara.

Sada je na red došao još veći i duži model - Cadillac ESV, sa 5,76 metara ukupne dužine i povećanim međuosovinskim rastojanjem od 3,40 metra.

Ono što se kod ove grdosije posebno ističe je luksuz unutar kabine, kao i dosada neviđen infotejnment sistem sa 26 zvučnika i, do sada u nekom automobile nikada viđen, OLED ekran od 38 inča, odnosno 96 centimetara!

Ako kupcu ni to nije dovojno luksuzno, tu je posebno "doterani" model firme Lexani Motorcars iz Kalifornije, luksuzno terensko vozilo nastalo na osnovi ESV-a, koje će zadovoljiti apetite ljubitelja ogromnih bogato opremljenih automobila koji to mogu da priušte.

Pod novim imenom Escalade Mobile Office, ovo luksuzno terensko vozilo pretvoreno u još raskošniji automobil, što se jasno vidi u njegovom enterijeru. Malo detalja je poznato o ovom automobilu, ali ako se nešto može zaključiti na osnovu fotografija sa instagrama, luksuz je na zavidnom nivou.

Na fotografijama se vide prošivena kožna sedišta, koja su deo Lexani tradicije, i "zvezdano nebo" - plafon kakav se najčešće može videti kod modela Rolls-Royce automobila. Kompletna kabina je uređena kao pokretna kancelarija.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
Now accepting pre-orders on 2021 Escalade Mobile Offices ✈️⁣ ⁣ ⁣ Inquiries: info@lexanimotorcars.comA post shared by Lexani Motorcars (@lexanimotorcars) on

Što se tiče spoljašnjeg izgleda, čini se da je Lexani proširio svoj Cadillac ESV kako bi drugačija konfiguracija sedišta kao u limuzini bila moguća, piše Motor1.

Isporuke novog luksuznog Cadillacovog terenca počinju krajem ove godine. Iz Lexanija navode da će njihova verzija koštati između 250.000 i 450.000 dolara, u zavisnosti od širine i dužine i izbora opreme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA