≫ 

Kupio je potpuno novu "korvetu", potrajala mu je celih 26 sati!

Sreća nakon kupovine nove Chevrolet Corvette C8 ovom vlasniku je trajala svega jedan dan, dok jedan pijani vozač nije izgubio kontrolu nad svojim Hyundaijem...

  • 4
Chevrolet Corvette C8 Printscreen: Facebook/June Bug

Egzotične sportske automobile u sudarima obično viđamo kada njihovi novopečeni vlasnici precene svoje vozačke sposobnosti, a to se neretko događa ubrzo nakon kupovine.

Ovoga puta, međutim, vlasnik nove Chevrolet Corvette C8 zaista nije kriv, a njegova sreća je potrajala jedva punih 26 sati od kupovine.

Naime, ispred njegove Corvette "izleteo" je drugi automobil, jedan stari Hyundai Accent, kojim je upravljao vozač pod dejstvom alkohola.

Taj "susret" je izgledao tako da je Corvette "nosom" udarila u bok Accenta, pri čemu su vozač i suvozač prošli sa lakšim povredama, dok je vozač Hyundaija završio u bolnici.

Kao što se sa fotografija može videti, C8 je pretrpeo poprilična oštećenja prednjeg dela, a aktivirali su se i vazdušni jastuci.

Budući da je automobil bio osiguran, vlasnik barem o tome ne mora da razmišlja, a prema poslednjim informacijama, već je počeo proces popravke vozila.

Iz revolta, vlasnika Corvette je na staklima napisao i ličnu poruke u kojima izražava prezir prema pijanim vozačima, više kao svojevrsni "ventil" nego bilo šta drugo, prenosi TopSpeed. Ipak, imao je sreću da iz svega ovoga izađe samo sa lakšim povredama.

Video: Krenuo da se isparkira, pa slupao dva auta. Vlasnik se držao za glavu kada je video svoje mezimče

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👌🏼

    10. april 2020 | 22:59

    Nije cudo jer je kunstof karoseria, zato je popucala skroz, ima malo i Carbona al ne mnogo.

  • Rade

    10. april 2020 | 23:55

    I sta sad ? Nije to ovde pa da razmislja dobice isti takav nov na kasko osiguranje i briga ga. Tako je to u civilizovanom svetu.

  • Johan

    11. april 2020 | 07:30

    Ma imaju druga nova kupiće čovek opet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA