≫ 

Ovaj ultrakompaktni dvotočkaš na struju idelano je prevozno sredstvo u doba korone

Ima elektromotor snage 180W koga napaja baterija kapaciteta 7.500mAh, a sa jednim punjenjem je moguće preći 30 kilometara krećući se maksimalnom brzinom od 18km/h

  • 1
HiMo Folding E-Bike, električni bicikl Foto: HiMo

Već smo pisali o tome da je u ovo vreme, kada je potrebno da se držimo na udaljenosti od drugih ljudi, bicikl savršeno prevozno sredstvo. A ovaj upravo ispunjava skoro sve uslove…

Težak je 14,5 kilograma, jednostavno se sklapa i staje u ranac. A kada se rasklopi njime je, sa jednim punjenjem baterije, moguće preći 30 kilometara krećući se maksimalnom brzinom od 18km/h.

Reč je o električnom biciklu firme HiMo Electric Technology, za koji je u "kraudfanding" kampanji sakupljen novac da bi se prototip pretvorio u proizvod spreman za serijsku proizvodnju.

HiMo: Folding E-Bike ima elektromotor snage 180W, koji pokreće zadnji točak, i napaja se izmenljivom baterijom kapaciteta 7.500mAh. Baterija je teška samo 1,8kg, pa u ranac možete da stavite nekoliko komada i time povećate domet ovog dvotočkaša.

Sistem za upravljanje omogućava kontrolisanje snage motora i brzine kretanja. Biciklista može na ekranu montiranom na upravljač da prati brzinu kretanja i nivo napunjenosti baterije, podešava modove vožnje i da uključuje i isključuje električni pogon.

Iako deluje veoma kompaktno i izuzetno praktično, jedina stvari koja HiMo: Folding E-Bike nema jesu pedale, a rekli bismo i da mu prilično nedostaju.

HiMo Folding E-Bike, električni bicikl Foto: HiMo

Upravo zato smo na početku i rekli da ispunjava "skoro sve uslove", jer da još ima I pedale, osim prevoza, omogućio bi nam i fizičku aktivnost, što je svima u vreme koje smo uglavnom zatvoreni kod kuće, više nego potrebno.

Prodaja počinje tokom maja po ceni od 699 dolara, a bicikl se još uvek može nabaviti u pretprodaji na sajtu IndieGoGo za 200 dolara manje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    15. april 2020 | 15:34

    Sve u redu za potpuno ravan teren jer su točkovi maleni, mala rupa ili kamen dovoljni da se leti naglavačke...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA