≫ 

Ova "holivudska" akcija policije pokazuje šta se dešava kada pijani vozač ne poštuje pravila

Nakon što je pobegao jednoj policijskoj patroli dočekala ga je druga, usledila je prava filmska akcija

  • 0
Policija Jež Printscren: YouTube/Kilian Berki

Jedna od posledica pandemije korona virusa je i drastično smanjenja saobraćajnih gužvi i saobraćaja uopšte, kako kod nas tako i u celom svetu. I pored toga što ovih dana ne vozimo koliko što smo navikli, to ne znači da ne treba da se bavimo saobraćajnim propisima i njihovim kršenjem.

A jedan od najčešćih prekršaja svakako je prekoračenje brzine, koje je istovremeno i jedan od najčešćih uzroka saobraćajnih nesreća. Upravo jedna takva nesreća izbegnuta je 2017. godine efikasnom akcijom estonske policije, koja je posle duže jurnjave uspela da zaustavi pijanog vozača Opela Omege.

Nakon što je pobegao jednoj policijskoj patroli i pomislio da se spasao od kazne, dočekala ga je druga. Usledila je akcija kao iz holivudskog akcionog filma.

Dok je vozač jurio velikom brzinom misleći da se spasao, čekalo ga je "iznenađenje". Dok je jedan policajac motrio na ostali saobraćaj, drugi je pažljivo pripemio "ježa".

U trenutku kada je pijani vozač naišao, policajac je bacio šiljke koji su u sekundi završili pod točkovima crnog karavana. Nekoliko stotina metara dalje automobil se zaustavio izbušenih guma, nakon čega je nesavesni vozač priveden.

Video: Ruski policajac trkom po snegu stigao pijanog vozača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA