≫ 

Procurele fotografije: Novi Tipo, novi logo, novi "nos", novi "kokpit"

Na Internetu su ovih dana pojavile prve nezvanične fotografije restilizovanog modela Fiat Tipo, koji bi uskoro trebalo da ima i zvaničnu premijeru

  • 2
Fiat Strada

Foto: Fiat

Prilično popularan Fijatov model u C-segmentu - Tipo, na tržištu se nalazi već pet godina, pa je došlo vreme da mu se "zategnu bore". Restilizovana verzija već je spremna i uskoro bi trebala da debituje, a prve nezvanične fotografije ovih dana su dospele na društvene mreže.

Na osnovu njih, može se videti da je Tipo dobio novi "nos", odnosno da je prednji odbojnik u potpunosti drugačiji, a izmenjen je i gril, kao i svetlosne grupe u LED tehnologiji.

Tu je i novi znak, odnosno logotip kakav je prethodno viđen kod novog pikap modela Fiat Strada (slika skroz gore), prošlog meseca izašlog iz brazilske fabrike italijanskog proizvođača.

Na drugoj fotografiji koja prikazuje enterijer, uočljiva je primena digitalnih instrumenata umesto klasičnih analognih pokazivača, dok se na vrhu centralne konzole nalazi multimedijalni wide-screen displej (treća slika).

Kako prenosi TopSpeed, kada je reč o pogonskim jedinicama, nagovešteno je da će restilizovani Tipo dobiti tzv. mild-hibrid agregat, i to u formi kakve već imaju modeli 500 i Panda - 1,0-litarski trocilindarski benzinac sa elektromotorom od 12V i litijum-jonskom baterijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kia

    12. maj 2020 | 22:12

    rodjaci kia

  • 1111

    14. maj 2020 | 17:45

    Jednom fiat i nikad vishe. Ko kupi drugi put treba da ode kod lekara. Ili kod neke babe da mu prebaje od uroci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA