≫ 

Samo što je pazario "mečku", sat kasnije je ostao bez nje

Automobil bi uskoro mogao da završi u presi za staro gvožđe...

  • 2
Mercedes-Benz A45 AMG Foto: Mercedes-Benz

Lokalna policija u britanskom gradiću Hejvudu zaustavila je vozača koji je jurio gradom u Mercedesu A45 AMG, prve generacije, koji je neposredno pre toga kupio.

Novopečeni vlasnik, koji je svoj sportski kompakt sa dvolitarskim turbo motorom od 380KS kroz grad "terao" brzinom mnogo većom od dozvoljene, svoj "novi" auto bi zbog toga uskoro mogao da gleda kako nestaje u presi za metal.

U prekršaju je uhvaćen samo jedan sat nakon što je prvi put seo u svoj  auto, ali mu prekoračenje brzine u ovom slučaju nije bilo jedni greh.

Vlasnik, koji se "prepustio adrenalinu", prevideo je jednu činjenicu - da svoj tek kupljeni auto nije registrovao, a Velika Britanija je država u kojoj je kazna za taj prekršaj prilično rigorozna.

Prema britanskom zakonu, vozaču neregistrovanog vozila koji bude uhvaćen u prekršaju automobil se odmah trajno oduzima. Policiji su, potom, ostavljene dve opcije: uništavanje automobila ili prodaja na aukciji.

Pa, ko zna, ako ne završi u presi, možda ga vlasnik ponovo i otkupi...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA