≫ 

Sudar vredan 3,5 miliona evra: Bugatti Chiron "razneo" Porsche 911

Kamper se krivudavim planinskim putem kretao sporije od ostalih vozila u koloni, pa vlasnici "besnih" automobila odlučili da ga preteknu...

  • 7
Sudar Švajcarska Printscreen: Facebook/@Rainierjohnsonsupercars

Malo je ljudi na svetu koji mogu sebi da priušte Bugatti Chiron, a još je manje onih koji mogu da priušte da ga slupaju. Ovaj vozač je izgleda jedan od njih…

Vlasnik jednog Chirona izazvao je lančani sudar u Švajcarskoj, na planinskom putu prevoja San Gotard.U koloni, na čijem čelu se nalazio jedan kamper, bili su i Mercedes C klase, Porsche 911 i pomenuti Bugatti.

Pošto se kamper krivudavim planinskim putem kretao sporije od ostalih vozila u koloni, vlasnici "besnih" automobila su odlučili da ga preteknu.

Vozač Bugattija je prvi krenuo u preticanje sporijih vozila, ali je koji trenutak kasnije to isto uradio i Porsche. I jedan i drugi su se, u isto vreme, našli u levoj traci, pa je izneđu dva automobila došlo do kontakta.

Porsche je nastavio da se kreće nekontrolisano i zatim udario u Mercedes. Na fotografija se vidi da je najgore prošao upravo Porsche na kome je šteta, najverovatnije od udarca u betonsku barijeru pored puta, ogromna.

Bugatti Chiron ima manja oštećenja, ali, s obzirom na njegovu cenu, i to će biti prilično skupa popravka.

Lokalni mediji navode da je u nesreći ozbiljno povređen vozač Mercedesa, koji je smešten u obližnju bolnicu. Nastala šteta se procenjuju na 3,5 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    14. avgust 2020 | 14:23

    Za ove pare su mogli jedno 100 000 komada jugica da kupe i da ih lupaju svaki dan...

  • max

    14. avgust 2020 | 14:11

    Izvin'te , mnogo mi je zao!!!😝😝😝

  • milos

    16. avgust 2020 | 22:18

    Za ove pare bi vilu napravili i kupili 50 porscha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA