≫ 

Parkirao je svoj BMW gde nije trebalo, pa mu vatrogasci razbili prozore kada je izbio požar

Vlasnik će sada, osim skupe popravke prozora, morati da plati i kaznu za parkiranje na nedozvoljenom mestu od 180 dolara

  • 1
BMW, Crevo, Vatrogasci Printscreen: Twitter/@CARandDRIVER

Jedan BMW Serije 5 "stradao" je pre nekoliko dana u Njujorku, kada su vatrogasci razbili njegove prednje prozore kako bi mogli da provuku crevo za vodu do hidranta sa druge strane vozila.

Automobil je bio parkiran u Bronksu, i to tako da je blokirao pristup do uređaja za vodu, pa su vatrogasci morali da reaguju na najbrži mogući način. A kada su ovakve situacije u pitanju, pravila su jasna. Zabranjeno je parkirati ispred hidranta!

Vlasnik automobila, koji je na istom mestu bio parkiran puna četiri dana, je za New York Post rekao da je pod stresom zbog cele situacije i cene opravke koju će morati da plati. Prema njegovim rečima, auto je tu bio parkiran toliko dugo, zbog toga što mu je baterija elektronskog ključa ispraznila, a on nije ima vremena da je zameni.

U međuvremenu je, na drugoj strani ulice izbio požar, pa su vatrogasci, potražili najkraći put do hidranta. On je, na žalost vlasnika, vodio baš kroz kabinu crnog BMW-a.

U ovakvim situacijama, vatrogasci će uvek postupiti tako da što pre mogu da počnu sa gašenjem vatre. Razlog zbog koga su, u ovom slučaju, razbili prozore auta je to što je na taj način obezbeđen mnogo bolji i stabilniji pritisak vode, nego da su crevo provlačili ispod ili ga prebacili preko kola.

Vlasnik će sada, osim popravke prozora, morati da plati i kaznu za parkiranje na nedozvoljenom mestu, u iznosu od 180 dolara, navodi Popular Mechanics.

Zanimljiva činjenica u ovom slučaju, koju neki američki medije naglašavaju, je i to da su se u posledenjih nekoliko godina ovakvi slučajevi događali više puta - i to baš vlasnicima BMW automobila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    19. avgust 2020 | 20:15

    He He glupost ovo je da se samo snimi 4 dana bio parkiran a nije odslepan gde stoji zabranjeno parkiranje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA