≫ 

Otišao je samo da zameni ulje, a dobio 16 puta veći račun i gomilu najgorih uvreda

"Moramo sad da ga ostavimo da čeka bar jedno sat vremena. Taj tip je j**eni g**nar!"

  • 1
Honda Civic Foto: Unsplash

Zamena ulja u automobilu je prilično uobičajna stvar, koju majstori obavljaju rutinski. Međutim, u ovom slučaju se pretvorila u noćnu moru.

Vlasnik jedne Honde iz San Antonija, u američkoj državi Teksas, odvezao je svoj automobil u servis da promeni ulje, a majstori su mu preporučili i zamenu ulja za kočnice i menjač, kao i zamenu akumulatora.

Vlasnik Gabrijel Rendon je, navodno, mehaničarima rekao da sada hoće samo zamenu ulja, a da će po ostalo doći za nekoliko nedelja. I pored toga, u servisu su uradili sve što su i predložili i Rendonu ispostavili račun od 480 dolara, umesto uobičajnih 30 ili 40 za zamenu ulja.

Zbog toga je došlo do žestoke svađe, sa mnogo psovanja i uvreda, da bi se na kraju završilo vađenjem novog i vraćanjem starog akumulatora u Rendonovu Hondu. To, međutim, nije smirilo strasti, pa je jedan od radnika servisa nastavio da ga vređa i psuje, što je snimila i kamera u njegovom autu, koja je ostala uključena.

- Moramo sad da ga ostavimo da čeka bar jedno sat vremena. Taj tip je j**eni g**nar! - čuje se na snimku majstor koji se obraća svom kolegi koji je drugi put dovezao auto u servis.

To se i dogodilo, pa je Rendon na zamenu akumulatora čekao punih sat vremena. A kada je dobio kola nazad i pogledao snimak, saznao je da su ga majstori namerno zadržali mnogo duže nego što je potrebno za zamenu.

Rendon je snimak, uz priču koja ga prati, odmah objavio na društvenim mrežama, pa sad Hondin servis u San Antoniju plaća cenu zbog bezbrazluka svojih ranika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    26. avgust 2020 | 14:32

    Ne dešava se to samo u "San Antoniju", jer mnoge zemlje sveta imaju svoj "S Antonio", među kojima i Srbija!! Ako ne poznajete auto mehaničara, odmah pogledajte koliko imate u novčaniku, ili unapred ispisano na papiru šta treba menjati i koliko će koštati! Naravno, treba dva primerka koji će te podpisati!! Ništa ne podpisujte ukoliko niste to hteli ili ako su cene delova "paprene", a obavezno isprobati auto pre plaćanja! Ovo pišem iz iskustva!!!!!...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA