Nova S klasa iz nove Mercedesove fabrike stiže sledeće nedelje

Najluksuzniji Mercedesov model će "brojnim inovacijama redefinisati segment luksuznih automobila"

  • 4
Mercedes, kola, auto, logo Foto: Tanjug/AP

Mercedes-Benz za početak septembra sprema veliku premijeru, koju je do sada više puta najavljivao kroz brojne "procurele" informacije i "špijunske" fotografije.

Nova S-Klasa, za koju čuveni štutgartska kompanija tvrdi da će "brojnim inovacijama redefinisati segment luksuznih automobila", biće zvanično predstavljena 2. septembra.

Luksuzna limuzina, koja nosi fabričku oznaku W223, prema do sada poznatim informacijama, biće opremljena sa više ekrana različitih funkcija u kabini. Takođe, novi model po prvi put uvodi dodatnu zaštitu u vidu vazdušnih jastuka za putnike na zadnjim sedištima.

Poslednje objavljene "tizer" fotografije predstavljaju skicu linija nove S-Klase, koja nas upoznaje sa konturama vozila ali obično predstavlja nešto "doteraniji" i elegantniji prikaz konačnog izgleda automobila. Tu su i renderi izgleda unutrašnjosti automobila.

Osim novog modela, novitet za Mercedes je i to da će nova S-Klasa biti proizvođena u novoj fabrici u Zindelfingenu. Proizvodni pogon po imenu "Factory 56" jedan je od trenutno najmodernijih u globalnoj automobilskoj industriji, a novi "S" je prvi model koji će se u njoj proizvoditi.

Luksuzna limuzina će imati tri različite verzije međuosovinskih rastojanja i ponudu od nekoliko motora, među kojima će se najverovatnije naći i hibridne verzije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    27. avgust 2020 | 20:25

    Najbolji auto svih vremena,jedna jedina S KLASA

  • ime

    27. avgust 2020 | 23:53

    Ova mi se ne sviđa dizajnerski... ova trenutna facelift je najlepša i najbolja svih vremena.

  • the best or nothing

    29. avgust 2020 | 00:53

    the best or nothing

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA