≫ 

Najmanji Audijev krosover u "top formi"

Pored novih dizajnerskih detalja spolja i u kabini, mali SUV je dobio i nešto potpuno posebno za ovaj segment krosovera...

  • 1
Audi Q2 za 2020.

Foto: Audi

Četiri godine posle premijere, najmanji krosover sa četiri prstena na prednjoj maski dočekao je svoj prvi redizajn.

Na prvi pogled uočljivo, Audi Q2 je dobio nova prednja i zadnja LED svetla, koja su sada u standardnoj ponudi. Novi su i opcioni zadnji dinamički pokazivač pravca.

Novi su i branici, zahvaljujući kojima je "mališa" porastao u dužinu za nekoliko milimetara, dok su širina i visina ostale iste.

Q2 je sada moguće naručiti u više boje, pošto je Audi u paletu uvrstio još pet novih nijansi. Najprepoznatljiviji detalj ovog automobila, široki zadnji "C" stub, će različito biti ofarban u zavisnosti od paketa opreme koji kupac izabere. Osim boje karoserije ili crne, za najniže pakete, u ponudi su još i sivi i srebrni tonovima.

I enerijer je dobio novi "trim", pa je sada u ponudi osam različitih boja, od kojih su četiri vezane za sportski "S line" paket opreme. Drugačiji izgled dobili su otvori za ventilaciju i ručica menjača.

Istrumenti u osnovnim verzijama su ostali analogni, dok su one najbolje opremljene dobile audijev virtualni kokpit sa ekranom dijagonale 12,3 inča. Tu je i opcioni MMI navigation plus (Multi-Media Interface) infotejnment sistem, sa centralnim ekranom od 8,3 inča, kao i nešto potpuno posebno za ovaj segment malih SUV krosovera.

U saradnji sa čuvenim proizvođačem audio tehnike - Bang & Olufsen, Audi je razvio audio sitem za Q2 koji se sastoji od ukupno 14 zvučnika, koji imaju ukupnu izlaznu snagi od čak 705W.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA