≫ 

Kako izgleda sudar kineskog automobila i nemačkog bicikla?

Postavlja se pitanje da li je ova fotografija upravo nešto što potvrđuje stereotipe...

  • 22
Auto, Bicikl, sudar Printscreen: Twitter/@TechAmazing

Određene proizvode često vezujemo za zemlje porekla ili ljude koji ih prave. Tako, za Nemačku i Nemce oduvek vezujemo vrhunski kvalitet, pa i čuveni Golf "dvojku", od milošte, zovemo "Švaba". Dok kada za nešto kažemo da je "kupljeno kod Kineza", znamo na šta se misli.

Iako je, kada je tehnologija u pitanju, Kina poslednjih godina otišla mnogo daleko i, u nekim segmentima, uspela da stigne zapadnu konkurenciju, neke stvari se ne menjaju tako lako, čak i ako nisu u pitanju stereotipi.

O tome svedoči i jedna zanimljiva fotografija, koja već neko vreme kruži društvenim mrežama. Na njoj se vidi automobil čiji je jedan ćošak prednjeg branika bukvalno "nasađan" na točak bicikla. Ovu zanimljivu scenu prati opis: "Sudar kineskog automobila sa zadnjim točkom bicikla napravljenog u Nemačkoj."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Budak

    8. septembar 2020 | 18:30

    Hahahaha..a zamisli da ga je gadjao moskvic.

  • pejapeja

    8. septembar 2020 | 22:12

    Ima jedan mali problem , beznacajan. Bicikl je kineske proizvodnje a auto je Citroen.

  • Crni

    8. septembar 2020 | 21:19

    Odavno nema metalnih branika vec plasticnih i ovo ce se desiti sa bilo kojim autom i biciklom bilo cije proizvodnje..... Samo marketing ili omalovazavanje kako god bilo. Vozim volvoa, vazi za ultra sigurno vozilo isto bi bi se desilo nema razlike na tom mestu je kod svih vozla samo parce plastike, pored je sina koja je predvidjena za sudar sa drugim vozilom i da prenese odnosno izvrsi disperziju sile udarca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA