≫ 

Nova Dacia Logan iznutra: Procurela fotografija otkrila detalje modernizovane kabine

Posebno se ističe prekidač električne parkirne kočnice na centralnom tunelu koja bi trebalo da zameni klasičnu ručnu ručicu

  • 3
Dacia Logan Foto: Dacia

Nakon što je Dacia, početkom nedelje, zvanično prikazala prve fotografije nove generacije svojih modela Logan i Sandero, koji će zvanično biti predstavljeni 29. septembra, sada je "procurela" i prva fotografija enterijera.

Rumunski automobilski sajt Promotor ekskluzivno je objavio "procurelu" fotografiju unutrašnjosti jedne Dacije Logan, verovatno nastalu u samoj fabrici u Piteštiju. Na "špijunskoj" fotografiji je, najverovatnije, jedan od predserijskih verzija tog modela.

Dacia Logan unutrašnjost Printscreen: Promotor.ro

Celo okruženje vozačkog "radnog mesta" izgleda kao kombinacija elemenata poznatih uz drugih modela rumunskog proizvođača, kao što su volan i ručica menjača, dok izgled cele prednje konzole u mnogome podseća na Renault Clio.

Primećuje se da autombil ima analogne instrumente, ali je  moguće pretpostaviti da će skuplje verzije dobiti i digitalnu komandnu tablu. Na sredini konzole uočljiv je ekran infotejnment sistema osetljiv na dodir.

Rumunski sajt posebno ističe prekidač električne parkirne kočnice na centralnom tunelu, koja se nalazi iza ručice menjača, i koja bi trebalo da zameni klasičnu ručnu ručicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majkl Džondar

    11. septembar 2020 | 19:41

    Znači ekstra. Vrlo je to dobro.

  • Dragan Dubonjac

    1. januar 2021 | 17:22

    Zanimljivo , meni se čini da su oba modela u stvari pikradena , u izvesnom smislu , ako malo bolje pogledate to su "Kopije" Lada Veste i njenog Brata na 4×4 , LADA 4×4 ! Ova dva modela su razlog zašto u zapadnoj Evropi neće biti na prodaju Lade a isto tako u Rusiji neće biti na prodaju Dacia!

  • Kinez

    14. septembar 2020 | 21:47

    Dacia- nikad dobar auto.... bezdusan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA