• 2

Ono što ovaj auto nudi kao dodatnu opremu nema nijedan drugi četvorotočkaš na svetu

Ovo rešenje može da bude veoma praktično za velike porodice koje često putuju...

  • 2

Čišćenje kabine automobila nije baš tako jednostavno, naročito nakon dužeg puta i više vremena provedenog u kabini u kojoj se, tokom vožnje, jedu sendviči i grickalice i pije voda i sokovi.

U takvim situacijama uopše nije retkost da se nešto od tečnosti prospe, da se ugazi u grickalice prosute po podu ili da se, jednostavno, unese neka prljavština spolja (trava, zemlja, lišće).

Zbog toga japanska Honda, u jedan od svojih najvećih putničkih modela - minivan Odyssey, kao dodatnu opremu ugrađuje veoma praktično rešenje ovog problema svih velikih porodica koje često putuju zajedno.

Honda Odyssey, uglavnom namnjena američkom tržištu, u svim višim paketima opreme dolazi sa ugrađenim usisavačem, koji je smešten u posebnoj pregradi koja se nalazi u bočnoj pregradi sa leve strane prtljažnika.

Proizvođač tvrdi da je crevo koje se izvlači do dužine od 2,5 metra sasvim dovoljno da dohvati sve delove kabine. Usisavač ima nezavisno napajanje koje mu omogućava rad od osam minuta bez pokretanja motora.

Isporučuje se sa dva različita nastavka, zamenljivim filterom i kesama za prašinu. Unutrašnjost automobila je moguće usisavati i bez kese, ali se u tom slučaju usisani sadržaj direktno izbacuje napolje.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima