≫ 

On je Stena - previše veliki za Porsche i Ferrari!

Nešto slično se dogodilo i Džejmsu Bondu, samo sa Toyotom...

  • 0
Dvejn Džonson Porše Printscreen: Instagram/therock

Holivudski glumac Dvejn Džonson, poznat po nadimku Stena (The Rock), nekada profesionalni rvač, zaista je veliki čovek. Zvanično je visok 195,6 cenitmetara i težak 120 kilograma. Iako je upravo to ponajviše i zaslužno za brojne uloge koje dobija, njegove dimenzije ga, takođe, ponekada ograničavaju u određenim situacijama.

U Steninom najnovijem filmu "Red Notice", najvećoj Netflix-ovoj produkciji do sada sa budžetom od 188 miliona dolara, trebalo je da postoji scena jurnjave automobilima u kojoj je Džonson vozi Porscheov model Taycan. Tu se, međutim, pojavio problem.

Zbog svojih "gabarita" Stena nije mogao da uđe i da se smesti na prednje sedište elektirčnog Porschea, što je objavio i na svom Instagram profilu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by therock (@therock)

- Pogodite koje previše veliki da bi mogao da stane u još jedan sportski auto, pa sada moramo da menjamo celu scenu zbog toga! - napisao je on na svom Instagram profilu.

Ovo, inače, nije prvi put da se Džonsonu dešavaju ovakve stvari, pa odatle i ono "još jedan sportski auto" u njegovom komentaru. Na snimanju serije "Ballers" Stena je bio "previše veliki" pa nije mogao da se "spakuje" u Ferrari LaFerrari.

U istoriji filma, jedan od najpoznatijih ovakvih slučajeva dogodio se legendarnom Šonu Koneriju, koji na snimanju petog filma iz serijala o Džejmsu Bondu - "Samo dvaput se živi", nije mogao da stane u klasničnu Toyotu 2000GT.

Zbog toga je od automobila napravljen kabriolet, odnosno roudster, pošto mu je uklonjen krov, a vetrobransko staklo modifikovano tako da njegovo lice može bolje da se vidi.

Video: Tužan dan za svetsku kinematografiju: Preminuo Šon Koneri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA