Ovo je najbolji automobil godine i gradski auto 2021.

Žiri francuskih automobilskih novinara proglasio je novu Dačiju Sandero pobednikom u konkurenciji 32 modela automobila

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Boki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Roki

    04. februar 2021 | 08:21

    priključenjem na kućnu utičnicu (10A): 25:00 sati od 0 do 100% priključenjem na 22 kW punionicu (32A): 2:40 sati od 0 do 100% Evo podatci o punjenju, domet je 390 km u idealnim uvetima a na - 5 kapacitet pada za 20% I, kako to zapravo izgleda u praksi? Dakako, sve ovisi o dostupnosti punionica, odn. o tome koliko blizu doma ili radnog mjesta imate raspoloživu punionicu. Izuzetak, pri tome, predstavljaju oni koji će Zoe puniti kod kuće (uvjet je instalacija zadovoljavajuće snage). No, ne zaboravimo, ovakvo polagano punjenje predstavlja benefit spram trajnosti baterije. Naime, brza punjenja (i pražnjenja) koja uzrokuju zagrijavanje baterije u određenoj mjeri skraćuju njezin vijek trajanja, tj. broj dostupnih ciklusa punjenja/pražnjenja. Svi ostali, “osuđeni” na javne punionice vjerojatno će jednom dnevno ili najmanje svaka dva dana provesti sat – sat i pol vremena u obližnjem kafiću. Praktično? S trenutnim brojem dostupnih punionica baš i ne…

  • Roki

    04. februar 2021 | 07:42

    Cena novog sandera pocinje od oko 11500 evra a cena renault zoe koji je u klasi ove dacije pocinje od 33000 evra. Dakle razlika je preko 21 hiljada evra koje neces nikad potrosit koristeci daciju 10 godina s tim da retko neko drzi auto bas 10 godina. Performanse ova dva automobila su podjednake zoe mozda bolje ubrzava al zato ne ide preko 140 i max domet je 390 km dok dacija ima vecu krajnju brzinu i domet i pritom se ne treba cekat punjenje baterija nego se tanka za veoma kratko vreme (u mom slucaju tankanje s odlaskom od kuce i povratkom nikad ne traje duze od 10 min a naravno da ne idem izkljucivo tankat nego stanem uz put) na sirokoj mrezi benzinskih koje se i dalje najnormalnije otvaraju nove... Evo ovo su cinjenice a el vozac ce probat osporit cinjenice svojim lazima kako to obicno radi, medutim svatko za sebe moze napravit racunicu i donjet svoju odluku.

  • Roki

    03. februar 2021 | 17:39

    Po filozofiji el vozaca kad imas 100 evra odes kupit auto od 100 hiljada evra jer ces kasnije ustedit, redikul... El u ovom cenovnom rangu ne postoji a prvi priblizno ovoj klasi kosta vise od duplo vise, razliku u ceni neces potrosit u 10 godina koristenja ove dacije!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA