≫ 

Stalone prodao svoj luksuzni "rambomobil", pa u 74-oj pazario šmekersku "korvetu" kabriolet

Kada čovek ima mogućnost da "živi život punim plućima" bez obzira na godine, ni ovakva "čašćavanja" mu nisu strana...

  • 1
Silvester Stalone Foto: YouTube/Becker Automotive, Facebook/GMMurfreesboro

Nakon što je jesenas inkasirao par stotina hiljada dolara od prodaje svog superluksuznog produženog Cadillaca Escalade (u koga je na modifikacije i opremanje uložio skoro pet puta više novca od osnovne cene automobila), Silvester Stalone je iskoristio deo te zarade da se počasti novim ljubimcem na četiri točka.

Da li je i njegovo ime, još prošlog leta, moralo da nađe na listi čekanja, ili se ipak pozvao na staru slavu Džona Ramba i "italijanskog pastuva", tek Slaj je ovih dana seo za volan jednog od trenutno najtraženijih automobila na američkom tržištu.

Plavi Chevrolet Corvette C8 kabriolet možda, na prvi pogled i ne priliči čoveku koji "gazi 75-tu", ali izgleda na novi auto ide uz novu kuću i novi život, budući da se čuveni glumac jesenas preselio na Floridu.

stalone, korveta Printscreen: Facebook/GMMurfreesboro

Velika potražnja i duge liste čekanju učinile su da čak ni jedan Rambo ne može odmah da dobije željenu "korvetu", pa je ona zato na Floridu morala da stigne iz salona u gradu Marfrisboro u 1.200 kilometara udaljenoj državi Tenesi.

Bez obzira na toliku razdaljinu, vlasnik salona na koga je pao Staloneov izbor Bo Trivet, i njegova supruga Dženifer, nisu krili oduševljenje zbog toga što je izbor slavnog glumca pao baš na njihovu firmu:

- Izuzetno smo ponosni i počastvovani što ćemo od sada moći da kažemo da je Silvester Stalone jedna od naših mušterija. Prodali smo mu i dostavili predivni Chevrolet C8 Corvette! Hvala na dobro obavljenom poslu, Slaj! - napisao je vlasnik salona u postu na Facebooku.

Možda će neko reći da jednom bogatom 74-ogodišnjaku više priliči onaj luksuzni terenac-limuzina sa početka priče, ali kada čovek ima mogućnost da "živi život punim plućima" bez obzira na godine, ni ovakva "čašćavanja" mu nisu strana.

Što ste detalja "korvete" tiče, Stalone se odlučio za "manje sportski" paket opreme, u odnosu na "Z51 Performance Package" koga većina kupaca naručuje.

Automobil pokreće V8 motor zapemne 6,2 litra sa 490 konjskih snaga. Za prenos je zadužen osmostepeni automatski menjač sa dvostrukim kvačilom. Chevrolet Corvette C8 do "stotke" ubrzava za oko tri sekunde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    10. februar 2021 | 14:24

    Pfff, oni su happy citavih 5. min. nakon kupovine, jer kada uvek mozes da priustis sta god pozelis, i ne pridajes tome veliki znacaj jer ti se podrazumeva. 😏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA