≫ 

Došao iz sela u grad, parkirao auto, pa cele tri nedelje nije mogao da nađe gde ga je ostavio

Na ulazu u garažu nije uzeo karticu za parkiranje, pošto uređaj za izdavanje kartica nije bio ispravan, pa je rampa na ulazu bila podignuta

  • 11
Podzemna garaža TC Ušće Printskrin: Youtube/Saobracajni Posmatrac

Jedan Nemac iz gradića Benthajma, na severozapadu te zemlje, nedaleko do holandske granice, nenaviknut na veliki grad, imao je priličan problem da pronađe svoj automobil, kojim je u njega došao.

Taj 62-ogodišnjak je, početkom februara, došao u Osnabrik, grad od 165.000 stanovnika, na poslovni sastanak i svoj auto ostavio u višespratnoj garaži.

Međutim, na ulazu u garažu nije uzeo karticu za parkiranje, pošto uređaj za izdavanje kartica nije bio ispravan, pa je rampa na ulazu bila podignuta.

A pošto nije uzeo karticu, ostao je bez naziva i adrese javne garaže. Osim što je znao da se garaža nalazi nedaleko od centra grada, po završetku poslovnog sastanka uopšte nije mogao da se seti gde se parkirao.

Pune tri nedelje vlasnik automobila i njegova ćerka su pretraživali javne garaže, kojih samo u centru grada ima 15-ak, kao i parkinge i okolne ulice.

Očajni Nemac se, na kraju, obratio medijima za pomoć. Ubrzo potom jedan stanovnik Osnabrika je javio sa informacijom da je pronašao njihov auto, koji je bio ostavljen u garaži jednog hotela u samom centru grada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    26. februar 2021 | 11:00

    Ako je parkirao u javnoj garaži zašto je tražio auto po parkinzima i ulicama? Mozak ko grašak.

  • Ns

    25. februar 2021 | 21:07

    Pa nije za seljaka grad i još garaža javna 🤣😂

  • Putnik

    27. februar 2021 | 08:20

    Kakav sastanak bio u bordelu, poznat Osnabruk po tome, pa zaboravio i kako se zove 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA