≫ 

Od danas sve na jednoj uplatnici: Novi sistem registracije vozila stvara redove ispred šaltera?

Kako saznaje Telegraf, MUP od danas prima isključivo jedinstvene uplatnice na kojima su sabrani svi iznosi za plaćanje, što će onemogućiti razne zloupotrebe ali i zakomplikovati život vozačima...

  • 21
Tehnički pregled automobila, registracija vozila

Foto: Marko Jovanović

Pojedinačne uplatnice za sve takse, porez i ostale dažbine koje se plaćaju pri produženju registracije - odlaze u istoriju.

MUP Srbije od danas prima isključivo jedinstvene uplatnice na kojima su sabrani svi iznosi za plaćanje. To će onemogućiti razne zloupotrebe, ali malo i zakomplikovati život vozačima i tehničkim pregledima, kao i uvek kad se uvodi neki novi sistem.

Ako baš ovih dana treba da produžite registraciju, budite strpljivi, a najpametnije je da pre nego što zakažete, na tehničkom pregledu proverite da li su osposobljeni za izdavanje jedinstvenih generisanih uplatnica.

Kako saznajemo, mnogi imaju problem sa novim sistemom, iako u MUP-u tvrde da su svi tehnički pregledi koji imaju ovlašćenja za izdavanje nalepnica, na vreme dobili neophodna uputstva. A isped policijskih stanica, opet su redovi za produženje registracije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    16. mart 2021 | 12:19

    Od kad znam za sebe kod nas je svaka registracija stresna za vlasnike vozila . I projektovana je po staroj šemi iz doba komunizma kada si morao da platiš sve i svašta i da se ponizno saviješ ispred šaltera za kojim sedi neki partijski činovnik . I danas je ISTOOO ! A po bolnicama obični lekari ne idu u penziju po sili zakona kao ni po sudovima a biroi puni . Sve je to nasleđe koje će još dugo dugo da umara ovaj narod .

  • Test

    16. mart 2021 | 11:42

    Strašno, smanjite broj uplatnica a usporite sistem i pravite gužve....Kako,logično ne ide...

  • Bosna

    16. mart 2021 | 10:51

    Kada se pare uzimaju sve ide lako..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA