≫ 

Ne samo Yugo, Tristać je i posle više od 40 godina prava limuzina za odlazak na more u Grčku

Činjenica je da smo nekada (skoro) svi na more išli takvim automobilima, a da smo danas "postali malo razmaženi"...

  • 6
jugo, tristać, grčka Foto: Facebook/Pera Kojot/Live from Greece

Želja da se vidi more, posle godinu dana provedenih u karantinu, očigledno opravdava sva sredstva. Zato se neki ni ne pitaju čime, već samo kada će stići na željenu destinaciju.

A broj Zastavinih vozila koja i dalje sa uspehom gutaju kilometre od Srbije do Grčke i nazad, izgleda, uopšte nije mali. U toj ulozi smo već videli jednu "128-micu", a sada nam sa Facebook grupe "Live from Greece" stiže slika jednog pravog oldtajmera - Zastave 1300 i jednog novijeg "jugića".

I opet se u komentarima na fotografiju povela rasprava o tome da li je reč o krševima koji se "jedva dovuku" do Grčke ili o komentorima kojima "auto predstavlja rešenje nekog kompleksa". I opet se nekako čini da je želja za morem i uživanjem, pobedila klima uređaje, elektroniku i ekrane...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Francisko

    14. jul 2021 | 19:34

    Tristać je već ozbiljniji auto. Ko je imao prilike da se vozi mogao je da primeti kako ovaj auto i ne ide loše, motor nije bučan unutra i da je poprilično udoban. Dakle, staro jeste, nema klimu, ali definitivno nešto sa čim se može putovati.

  • 🤡

    14. jul 2021 | 22:17

    Tristac moje prvo auto, nikad me nije ostavio na cesti, vecno u srcu i dusi kao i ona divna vremena.

  • Mirjana

    15. jul 2021 | 08:50

    Secam se jedne godine smo na brzinu krenuli put Crne Gore,ne Grcke ali sa Jugom u kome su bili 4odraslih,kumovi muz i ja i njegova sestra kao i nas sin koji je tada imao oko 2,5 godine.A jedne isto tako na precas smo krenuli sa Reno4 sa 5 odraslih i sinom od 3,5 godine i to su bile avanture,pogotovo kad nas se Reno upalio na putu izmedju Tivta i dole ka Sutomoru na magistrali koliko se pregreo.Ali se te avanture secamo koliko smo imali stvarno hrabrosti i smelosti u to vreme pre nekih20 i nesto godina.Nezaboravan provod

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA