Ako imate neki od ovih automobila nipošto ga ne prodajte, za par godina vredeće pravo malo bogatstvo

Ovih 10 modela, prema procenama stručnjaka, predstavljaju tržišnu vrednost koja u predstojećem periodu može samo da raste

  • 18
BMW 540i Printscreen: YouTube/AutoCinema

Stručnjaci kompanije carVertical, koja se bavi analitikom u oblasti automobilske industrije, i na osnovu podataka proizvođača, prati istorijat svakog proizvedenog vozila, sastavili su spisak modela proizvedenih u poslednjih nekoliko decenija, koji će sa protokom vremena samo dobijati na vrednosti.

Kombinujući podatke dobijene analizom tržišta i one iz sopstvene carVertical baze, sastavljena je lista od 10 automobila, koji - po logici "kupi jeftino, prodaj skupo" - predstavljaju tržišnu i kolekcionarsku vrednost koja u narednim godinama može samo da raste.

Lista automobila koja ne treba prodavati izgleda ovako:

Ulaganje novca u polovne automobile u očekivanju da njihova vrednost u narednim godinama poraste je nešto što ne mogu svi da razumeju. I pored toga što će to mnogima zvučati kao rizična investicija, dobro poznavanje automobila u kombinaciji sa dovoljno novca za ulaganje - mogu za relativno kratko vreme doneti priličnu zaradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    26. avgust 2021 | 17:45

    Zdrav čovek ima 1000 želja a bolestan samo jednu. Da vozi Alfu.

  • Boban

    26. avgust 2021 | 15:27

    Za sve ok, ali Alfa GTV??? Djubre nekad, djubre sad, djubre zauvek.

  • Yyy

    26. avgust 2021 | 17:27

    Najbolji auto na svetu je Toyota Dokazano XXX puta na svetu voze u vecem procentu Toyotu nego bilo koji evropski auto Zato trk i kupuj najpouzdaniji auto!!! Mi smo zatucani i ne vidimo dalje od golfa i lomova iz nemacke koji su zgazeni sa po 700 000 km na satu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA