Pojavio se snimak lude vožnje Betmobila: Nabudžena američka limuzina nosi veliku misteriju

Ljubitelje automobila više od sinopsisa zanima kako izgleda najnoviji Betmenov automobil

  • 0
Betmobil Foto: screenshot/youtube.com/Entertainment Tonight

Proteklog meseca pojavio se prvi zvanični trejler nastavka Betmena. Fanovi su tako imali priliku da bace pogled na najnovije ostvarenje Meta Rivsa. Zvezda filma Robert Patinson tumači lik Brusa Vejna koji u mladosti juri serijskog ubicu poznatog pod nadimkom Zagonetka.

Klasici inspiracija konstruktorima

Ljubitelje automobila više od sinopsisa zanima kako izgleda automobil Mračnog viteza. Legendarni Betmobil vraća se zajedno sa svojim vlasnikom, ali izgleda drugačije u poređenju sa svojim prethodnicima. Novi Betmobil liči na klasičnu američku limuzinu, sa modifikacijama spremnim za borbu protiv kriminala.

Vozilo o kojem pričaju fanovi Betmobila viđeno je u nekoliko mračnih scena na trejleru, a potom i ispred Vorner Bros hotela u Abu Dabiju.

Društvene mreže preplavljene su fotografijama novog Betmobila iz više uglova. Primetni su široki blatobrani, masivni prednji branik i hauba ispod koje se nalaze crvena svetla. Nažalost, fotografije zadnjeg dela vozila nisu objavljene, pa pretpostavka da se motor nalazi pozadi još uvek nije potvrđena.

Trejler otklriva da novi Betmobil ima sistem mlaznog pogona koji izbacuje plamen u znak poštovanja prema svojim prethodnicima. Jedan od njih svakako je Betmobil koji je vozio Majkl Kiton u filmu Tima Bartona iz 1989. godine.

Prednji deo najnovijeg Betmobila inspirisan je Chevrolet Camarom iz šezdesetih godina prošlog veka, dok su ostali elementi vizuelnog identiteta vozila preuzeti od Ford Mustanga i Dodge Chargera.

Premijera filma zakazana je za mart 2021. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA