≫ 

Polovnjaci koje Ford bude prodavao dolaziće sa punom garancijom povraćaja novca do 14 dana ili 1600 kilometara

Proizvođač automobila ovo naziva najboljom garancijom koje nudi bilo koji proizvođač automobila, a dizajnirano je za "poboljšanje korisničkog iskustva i povećanje prodaje na tržištu koje je postalo vrlo konkurentno".

  • 0
Ford kompanija logo Foto: Tanjug/AP

Polovna vozila koja se prodaju putem Fordovog digitalnog tržišta Ford Blue Advantage u SAD dolaziće sa punom garancijom povraćaja novca do 14 dana ili 1.600 kilometara (1000 milja), počevši od februara. Proizvođač automobila ovo naziva najboljom garancijom koje nudi bilo koji proizvođač automobila, a dizajnirano je za "poboljšanje korisničkog iskustva i povećanje prodaje na tržištu koje je postalo vrlo konkurentno".

Ponuda se odnosi na Fordova ali i na druga vozila koje se prodaju putem imenovanog online tržišta, a nudi se i na vozila s "Gold" i "Blue" sertifikatom. To pokriva do 90 posto polovnih vozila koja učestvuju u programu, prenosi Autoblog.

Samo Ford vozila mogu da imaju zlatni sertifikat - moraju da se podvrgnu pregledu sa 172 tačke, i nude se s 12-mesečnom garancijom (ili 20.000 kilometara). Tu je 7-godišnja ograničena garancija, ali u tom slučaju moraju da imaju manje od 128.000 pređenih kilometara.

U međuvremenu, vozila s plavim sertifikatom moraju da budu mlađa od 10 godina i manje od 193.000 pređenih kilometara. Oni prolaze inspekciju u 139 tačaka i dolaze sa sveobuhvatnom ograničenom garancijom od 90 dana (6400 kilometara), ali ne moraju nužno da imaju Fordov znak.

Kupci koji kupuju preko Ford Blue Advantage-a takođe mogu da obave probnu vožnju, pogledaju video-obilazak i dobiju vozilo isporučeno kod kuće. Interni podaci pokazuju da otkako se digitalno tržište pokrenulo, promet se poboljšao za više od 500 posto u odnosu na prethodni Fordov sajt za polovna vozila, a prodaja je narasla za 26 posto prošle godine, iako su tome doprineli spoljašnji faktori.

"Platforma Ford Blue Advantage pruža priliku za izgradnju dugoročnih odnosa s našim kupcima nudeći bezbrižnost sertifikovanog polovnog vozila, sveobuhvatnu garanciju i snagu FordPass Rewards bodova – Fordov vodeći program vernosti u industriji", rekao je Endru Frik, Fordov potpredsednik prodaje za SAD i Kanadu.

(Telegraf.rs/Autoblog.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA