≫ 

Zbog zavisti ogrebao 260 parkiranih automobila i počinio ogromnu štetu

Stradali su uglavnom automobili visoke klase parkirani u centru Karlsruea koji su izgrebani ili su na neki drugi način oštećeni preko vikenda

  • 3
Grebanje automobila ključem Foto: Shutterstock

Vest iz Nemačke: jedan muškarac (28) je uhapšen budući da je u Karlsrueu za samo nekoliko dana oštetio oko 260 automobila a danas bi trebalo da se pojavi pred sudijom, rekli su iz policije.

Prema informacijama, šteta je veća od pola miliona evra, a danas se predao policiji i priznao materijalnu štetu. Svoje navodne postupke je pravdao zavišću prema vlasnicima automobila, piše Revija HAK.

Stradali su uglavnom automobili visoke klase parkirani u centru Karlsruea koji su izgrebani ili su na neki drugi način oštećeni preko vikenda.

Osumnjičeni je već imao kriminalnu prošlost, a poslednji put je pušten iz zatvora u julu 2021. Objasnio je i da je ljubomoran na vlasnike automobila i da ima "lične probleme", navodi se u saopštenju policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kale

    13. april 2022 | 09:26

    Odmah ruku kojom je grebao automobile da mu se javno iseče kao primer drugima da to ne rade.

  • Boki

    16. april 2022 | 07:39

    Doživio sam ovakav slučaj ! Da znam ko je rezao bih ga,pa solio !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA