≫ 

Bivši fudbaler Serie A ostavio Cadillac parkiran u hotelu 15 godina i sada mora da plati 415.800 evra

Al-Sadi Gadafi je danas penzionisani profesionalni fudbaler, koji je takođe i sin pokojnog Muamera Gadafija, bivšeg libijskog vrhovnog vođe

  • 2
Cadillac Escalade Ekran Printscreen: YouTube/Carscoops

Neverovatno: uživao u hotelu s pet zvezdica nedeljama pa otišao bez plaćanja i ostavio skupoceni Cadillac SUV Escalade ESV već petnaest godina na parkingu hotela. Ovo je učinio libijski bivši fudbaler Al-Sadi Gadafi. Sada mora da plati 415.800 evra da bi ga vratio.

Al-Sadi Gadafi je danas penzionisani profesionalni fudbaler, koji je takođe i sin pokojnog Muamera Gadafija, bivšeg libijskog vrhovnog vođe.

Fudbaler je 2007. godine uživao u dugom boravku u hotelu Excelsior s pet zvezdica u Rapallu, gradu na obali italijanske rivijere dok je igrao za italijanski klub Sampdoria i redovno je priređivao raskošne zabave u svom apartmanu, piše Jutarnji.hr.

Međutim kad ga je Sampdoria izbacila iz kluba, napustio je hotel ne plativši račun od 450.000 dolara i ostavio svoj SUV, Cadillac Escalade ESV 6.2, na parkingu ispred hotela. Ignorisao je i pisma u kojima se tražilo da podmiri račun. Podsetimo i da je 2011. započeo i vihor revolucije u Libiji pa mu je život otišao u drugom smeru.

Na kraju, hotel je izveo Gadafija na sud, a njemu je naloženo da plati svoj dug, kao i 4330 dolara advokatskih troškova ako ikada želi da vrati svoj automobil. Budući da je automobil tu već toliko dugo, šale se zaposleni u hotelu, postao je svojevrsna turistička atrakcija.

Direktor Excelsiora Aldo VErdin je izjavio za Daily Mail: “Čekali smo 15 godina da gospodin Gaddafi podmiri svoj račun. Tokom poslednjih nekoliko godina smo mnogo puta pokušali da rešimo ovaj problem, ali bezuspešno. Čak smo kontaktirali i libijsku ambasadu u Rimu, ali oni nisu mogli da pomognu.”

Verdin je dodao: “Ostavio je auto ispred hotela, a mi nemamo čak ni ključeve za njega. To je u stvari postalo pomalo privlačno s ljudima koji zastaju da ga pogledaju.”

“Moramo s vremena na vreme da ga očistimo jer prljavi automobil ispred hotela ne bi bio baš dobar za goste, a nema čak ni italijanske tablice pa ne bi mogli da ga vozimo ovde.”

Video: Utekao od parking servisa: Parkirao nasred pešačkog na Novom Beogradu, pa zbrisao od pauka

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    14. april 2022 | 16:15

    Ovdje kao da niko nije čuo za šlep službu. Da su ga htjeli maknuti davno su mogli.

  • dago 1

    14. april 2022 | 19:43

    Kako sad mora da plati , koliko vidim sad tek nece da plati nista 😊😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA