Ostavili su auto na aerodromu, a onda im je na odmoru stigla kazna za prebrzu vožnju

Nadležni sa aerodroma istakli su da su upućeni u kaznu koju je primio njihov klijent i pokrenuli su istragu

  • 1
brza vožnja, preticanje Foto: Pixabay

Geri Tornburn i Kler Birds, par iz Velike Britanije, ostao je zbunjen nakon što im je stigla kazna za prebrzu vožnju u Mančesteru, dok su se oni nalazili nekoliko hiljada kilometara dalje na letovanju u Španiji.

Naime, 10. avgusta im je stiglo pismo u kojem se navodi da je njihov beli automobil marke "Golf GTI" uhvaćen pri brzini od 88.5 kilometara na čas, u zoni sa ograničenjem od 50 kilometara na čas, na svega 15 kilometara od aerodroma.

Ispostavilo se da je njihov automobil usnimljen svega dva dana nakon što je par ostavio svoje vozilo na aerodromu i otišao na odmor. Kako je par naveo, ključ je takođe bio na sigurnom, te nikako ne može biti reč o njihovom automobilu.

Ipak, policija je ostala neumoljiva dok se ne utvrde sve okolnosti prenosti Jutarnji.hr.

- Znao sam da odvoze automobile sa aerodroma na neko drugo mesto, ali ne mislite da ćete biti optuženi za prebrzu vožnju. Otvorili smo poštu i moja supruga je ušla i rekla da sam dobio kaznu za prebrzu vožnju 5. avgusta, ali ja sam rekao da to nije mogao biti bilo ko od nas jer smo tada bili odsutni - priča Geri Tornburn.

Nadležni sa aerodroma istakli su da su upućeni u kaznu koju je primio njihov klijent i pokrenuli su istragu.

- Ona je pokazala da je automobil ostao kod nas u sigurnom skladištu dok ga klijent nije preuzeo po povratku. Ključ od vozila je takođe bio na sigurnom - navodi se.

Ispituju se sve okolnosti bizarnog slučaja.

Video: Eskrtremno brza vožnja po gradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V8

    24. avgust 2022 | 13:44

    Auto vozio neko iz uprave parkinga ili obezbedjenja, i eto rešeno, samo vratite snimke sa nadzornih kamera od zgrade aerodroma gde je auto ostavljen..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA