≫ 

Deca od 11, 12 i 14 godina uhvaćena u pokušaju da ukradu Dodge Hellcat automobile iz Stellantis fabrike

"Mislim da je neko malo stariji doveo ovu decu ovde i da izdaje naređenja"

  • 1
Dodge Charger SRT Hellcat Redeye Foto: Dodge

Policija Detroita je saopštila da je uhapsila troje dece uzrasta od 11, 12 i 14 godina zbog pokušaja krađe Dodge Chargera i Challengera Hellcat iz fabrike Stellantisa u Detroitu.

Deca su uhapšena u ponedeljak kada su pokušavala da provale u skladište u Jefferson North objektu gde su bili parkirani pomenuti automobili. Poručnik Klajv Stjuart, šef jedinice za komercijalne krađe automobila u Detroitu, rekao je za Fox 2 Detroit da nikada ranije nije naišao na decu od 11 godina koja su bila umešana u krađu automobila i sumnja da su deca radila za odrasle koji su znali da će se prema njima postupati manje grubo ako su uhvaćeni.

"Mislim da je neko malo stariji doveo ovu decu ovde i da izdaje naređenja", rekao je Stjuart za Fox 2, prenosi Autoblog.rs.

Četrnaestogodišnjak koji je umešan u ovaj incident je drugi dečak tog uzrasta koji je uhapšen zbog zločina vezanih za krađu automobila u toj oblasti u poslednjih nekoliko dana. Dojava od strane Crime Stoppersa je dovela do hapšenja još jednog 14-godišnjaka optuženog za dve krađe automobila prošle nedelje.

Fox 2 izveštava da su krađe automobila porasle za 40 odsto u Detroitu u poređenju sa 2021. godinom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    26. avgust 2022 | 15:14

    Па шћа знају деца шћа је 200 кила?...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA