BMW najavio velike promene: "Mi radimo dizajn tako čist da će trajati 10 godina"

BMW će u budućnosti odlikovati jednostavan dizajn nesklon zastarevanju, ali i nešto drugačija prednja maska

  • 9

Povodom predstavljanja koncepta Vision i Dee američki magazin je uspeo da dođe do glavnog BMW-ovog stiliste Domagoja Đukeca i da sazna kakva je BMW-ova budućnost po pitanju dizajna.

Sudeći po odgovoru, Neue Klasse donosi tektonske promene u poslovanju i dizajniranju proizvoda. Za magazin Drive Đukec je tako rekao da će dizajnerski ići upravo u smeru koncepta I Vision Dee, koji BMW-ovi fanovi i nisu najbolje prihvatili.

"Naši automobili će se više bazirati na kvalitetu. Takođe, to će biti auto koji ne želite menjati svake tri godine", rekao je Đukec za publikaciju. "Mi radimo dizajn tako čist da će trajati 10 godina, toliko da mu neće trebati facelift. Facelift je veoma površan."

Dobra vest u svemu je da je Đukec potvrdio da BMW neće (još) napustiti limuzinski koncept i prepustiti se SUV maniji. Isto važi i za sportski orijentisane automobile, bolje rečeno pakete, navodi Index.hr.

Adrian fon Hujdonk, šef dizajna BMW grupe, izjavio je za BMWBLOG da će se pojedini modeli najviše razlikovati s prednje strane. Naime, svaki model će dobiti posebno prilagođenu prednju masku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    12. januar 2023 | 18:54

    Šta je bre ovo!?Izgleda kao Opel Kadet..

  • Realno

    12. januar 2023 | 13:37

    Domagoj je odveo BMW do mojega. Nikada ruzniji dizajn od postojanja. Inzinjerima svaka cast,ali dizajneri uzimaju nesto sinteticko.

  • A

    13. januar 2023 | 15:22

    ruznog Auta scuvaj Boze !!! (Nebi ga vozio ni za poklon) "K A N T A" sta vise reci❗️PROMASAJ 100%

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA