Vreme čitanja: oko 1 min.

Primećen prototip Tesla Cybertruck-a sa novim čeličnim točkovima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi Tesla Cibertruck prototip primećen je u fabrici u Fremontu

  • 3
Tesla Cybertruck Foto: Profimedia

Prototip Teslinog Cybertruck-a primećen je sa novim čeličnim točkovima javlja electreck.com.

Naime, ovaj sajt pokušava da "uhvati" promene na beta verziji prototipa koji tek treba da počne da se proizvodi.

Novi Tesla Cibertruck prototip primećen je u fabrici u Fremontu sa gomilom mernih uređaja koji se koriste kao deo testiranja šasije pre početka proizvodnje.

Dalje, vozilo je opremljeno sa prvi put viđenim čeličnim točkovima. Čini se da na točku postoje pretvarači sile, što je višeosni precizni merni sistem koji hvata tri sile i momente na rotirajućem točku, prema proizvođaču Kistler.

Pretvarači sile na točkovima su dizajnirani za upotrebu u razvoju i testiranju kompletne šasije i komponenti šasije različitih vozila kao što su putnički automobili, SUV, komercijalna vozila, trkački automobili i industrijska vozila.

Tokom merenja, pretvarač sile točka zamenjuje standardni točak i meri sile i momente koji deluju na dodirnu površinu gume.

Tesla je nedavno rekla da planira da krene sa proizvodnjom Cybertruck-a ovog leta, ali ne bi trebalo da očekujemo značajnu isporuku pre 2024. godine kada proizvođač planira da poveća proizvodnju.

Slike možete naći OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA