• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Otkrijte šarm italijanskog dizajna: Nova ponuda AK Kompresor

Vreme čitanja: oko 2 min.

  • 0

Živimo u svetu, u kome je luksuz imati vremena za sebe. Od presudnog značaja su prevozna sredstva koja nam omogućavaju da se u toj trci sa vremenom izborimo i postignemo sve isplanirano.

Upravo zato, kuća Auto Kompresor je izbacila svoju novu ponudu u saradnji sa ,,Piaggio Group“ koju čine: Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Derbi i Moto Guzzi.

AK Kompresor je još jednom dokazao zašto je lider u prodaji vozila, a nova Piaggio ponuda dostupna je od 29.05.2023. godine i to na dve lokacije u gradu, Dorćol i Rakovica. Poverenje dugo već 15 godina, AK Kompresor opravdava kvalitetom, kontinuiranim unapređenjem usluge i uvozom novih modela. Ovaj dobro poznati plac automobila, nudi kompletnu uslugu od kupovine do servisiranja i sve u skladu sa specifikacijama proizvođača. Takođe, ovlašćeni je servis i prodavac novih i komercijalnih vozila brendova: Renault, Nissan, Dacia, Renault Pro+, Fiat, Fiat Professional, Jeep i Alfa.

Pouzdana i sigurna kupovina je svima od velike važnosti, zato AK Kompresor uvek bira najpouzdanije i pruža najbolje usluge svojim kupcima. Pored toga, AK nudi u svojim salonima i test vožnje, a na raspolaganju su i svi vidovi finansiranja, kao i dodatne usluge.

Sa AK Kompresor obezbedite sebi udobnost i proživite Italiju u vašoj zemlji, jer Piaggio motori čiji je sinonim bezbednost, idealna su opcija za gradsku mobilnost u svakom smislu. Laki su za upotrebu budući da poseduju mehanizam bez ključa, što znači da sve što vam treba je daljinski upravljač na kome ćete koristiti dugme MAP koje se nalazi sa desne strane. Imajući u vidu uštedu gorva, ECO nudi veći domet, maksimalnu brzinu od 30 km/h dok Sport verzija pruža snažnije iskustvo vožnje

Piaggio 1 dolazi u tri kombinacije baterije i motora. Standardna verzija pruža maksimalnu brzinu od 45 km/h, sa dometom do 55 u ECO režimu i 43 km u Sport režimu. Piaggio 1+ ima veću bateriju sa dometom od 100 km u ECO i 68 km u Sport režimu, dok Piaggio 1 Active teži maksimalnoj brzini od 60 km/h i dometom od 85 km u ECO i 66 km u Sport režimu.

Nova ponuda AK Kompresora, zasigurno će imati svoje obožavace kojima je na prvom mestu mobilnost, kvalitet i bezbednost u saobraćaju. Posetite AK Kompresor na dve dobro poznate beogradske lokacije i izaberite svoj Piaggio model u koji ćete se garantovano zaljubiti!

Kupi Piaggio i ugrabi dragoceno slobodno vreme za sebe!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA