≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko kupi ovaj Bugatti, na poklon dobija Rolls-Royce

N. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dovitljivi trgovci su smislili ovakvu akciju: ko kupi Bugatti Chirona iz 2021. godine, uz njega će potpuno besplatno dobiti i Rolls Royce Wraith iz 2018. godine

  • 0

Prodajne ponude tipa "1+1 gratis" nisu baš česte u svetu automobila, a pogotovo ako je reč o skupocenim luksuznim modelima. Jedna takva upravo je aktivna, a tiče se Bugattija i Rolls-Roycea.

Neobičan oglas jedne autokuće s Floride je podigao mnogo prašine poslednjih dana. Kuća Naples Motorsports, specijalizovana za prodaju novih i polovnih egzotičnih i luksuznih vozila je objavila neuobičajenu prodajnu ponudu, iz kategorije "kupiš 1, dobiješ 2". Ne bi to bilo ništa neobično, da nije reč o zaista luksuznim automobilima, kakve velika većina ljudi ni u snu ne može da priušti, navodi Autonet.

Dovitljivi trgovci su smislili ovakvu akciju: ko kupi Bugatti Chirona iz 2021. godine, uz njega će potpuno besplatno dobiti i Rolls Royce Wraith iz 2018. godine. Chiron dolazi u kombinaciji boja trula višnja/bela, prešao je samo oko 3.000 kilometara, a kao i svaki Bugatti izrađen je prema želji kupca u istim bojama unutrašnjosti, sa sportskim prošivenim sedištima, upravljačem od ugljeničnih vlakana i brojnim detaljima u istoj crvenoj nijansi.

Rolls-Royce Wraith dolazi u sličnoj kombinaciji boja (srebrna i "boemsko" crvena), motor je 6,6 litarski V12, a od opreme, reklo bi se "nema šta nema" – od zvezdanog rasvetljenog krova kabine, preko sistema pomoći vozaču, do ventilisanih sedišta, modernog infotainmenta i slično.

Ponuda prodavca je jednostavna: donesite 3,85 miliona dolara za Bugattija, i Rolls-Royce dobijate gratis. Ako želite da kupite samo njega, on će vas koštati 240.000 dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA