≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Luksuz, brzina i lepe hostese: Beograd uživao u prvom danu Sajma automobila i motocikala

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovogodišnji sajam, osmi po redu, organizovan je pod sloganima "Šampion koji traje" za automobile i "Strast koja te pokreće" za motocikle

  • 0

Prvi dan Sajma automobila i motocikala "DDOR BG Car Show 08" i "Motopassion" u Beogradu zatvoren je uz veliko interesovanje posetilaca i izlagača. Ovogodišnji događaj, koji je privukao oko 280 izlagača sa više od 90 brendova, pokazao je najnovije trendove u automobilskoj industriji, sa posebnim naglaskom na električna i hibridna vozila.

Već od ranih jutarnjih sati, hale 1, 1A, 2, 3, 3A i 4 Beogradskog sajma bile su mesto okupljanja ljubitelja automobila i motocikala. Posetioci su imali priliku da uživaju u bogatoj ponudi vozila, od klasičnih modela do najnovijih tehnoloških dostignuća u svetu motornih vozila. Među najistaknutijim brendovima našli su se Mazda, Nissan, MG, Škoda, Subaru, kao i luksuzni Mercedes, Maybach, BMW i Mini, koji su svoju ponudu predstavili u odvojenim halama.

Sajamski popusti i posebne ponude bili su jedan od glavnih razloga velike posete. Mnogi izlagači su odlučili da ovom prilikom posetiocima ponude vozila po znatno povoljnijim uslovima, čime su dodatno privukli pažnju publike željne novih akvizicija.

Pored impresivne ponude vozila, posetioce su oduševile i hostese, čija lepota i profesionalnost nisu prošle nezapaženo. One su doprinele svečanoj atmosferi sajma, pružajući informacije o vozilima i brendovima na vrlo prijateljski način.

Organizatori su istakli da je fokus ovogodišnjeg sajma na održivosti i tehnološkom napretku, posebno u segmentu električnih i hibridnih vozila. Sajam je bio prilika da se izlagači i posetioci upoznaju sa najnovijim trendovima u automobilskoj industriji, istraže širok spektar vozila i motora, te se informišu o budućnosti mobilnosti.

Sajam "DDOR BG Car Show 08" i "Motopassion" nastavlja se i u narednim danima, a posetioci mogu očekivati još mnogo iznenađenja, premijera i posebnih ponuda. Radno vreme sajma je od 10 do 20 časova, osim poslednjeg dana, 27. marta, kada će vrata biti otvorena do 19 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA