≫ 

Jeep "mrmota": Legendarni Bil Marej u svojoj prvoj reklami ikada

Za jedan od najvećih sportsko - zabavnih šou programa na otvorenom različite kompanije osmišljavaju i snimaju posebne reklame koje će se emitovati u pauzama, a jedna od njih je i ova

  • 0
Jeep Bil Marej Printscreen: YouTube/Jeep

Superboul meč za titulu šampiona američke fudbalske NFL lige mnogo je više od običnog sportskog događaja i jedan od najvećih sportsko - zabavnih šou programa na otvorenom, za koga se SAD spremaju tokom cele godine. Spremaju se i različite kompanije, koje za Superboul osmišljavaju i snimaju posebne reklame koje će se emitovati u pauzama između četvrtina.

Tako je Porsche ljubitelje brzine oduševio svojom "jurnjavom" (The Heist), a posebne reklamne spotove imali su Audi, Kia, Toyota, Hyundai i Genesis.

A kako je Superboul održan na Dan mrmota, Jeep je odlučio da to iskoristi kao ideju za reklamu svog novog modela Jeep Gladiator. Osim mrmota i njihovog novog džipa, svoju ulogu u reklami dobio je i legendarni Bil Marej, glavni protagonista čuvenog filma "Dan mrmota" iz 1993. godine, kome je ovo prvo pojavljivanje u nekoj reklami u karijeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA