≫ 

Kinez položio vožnju, pa 10 minuta kasnije sleteo u reku

"Pokušao sam da pročitam poruku sa telefona, kada sam ugledao ljude ispred mene. Odjednom sam se uspaničio i iznenada skrenuo u ulevo"

  • 5
Vozač Reka Printscreen: Metro.co.uk/Video

Jedan novopečeni kineski vozač sjurio se svojim automobilom pravo u reku i to - samo 10 minuta nakon što je položio vozački ispit. Vozaču, koga mediji nazivaju gospodin Džang, pažnju je skrenulo čitanje poruka na mobilnom telefonu sa čestitkama na položenom ispitu.

Na snimku saobraćajne kamere vidi se automobil koji skreće levo i ulazi na uzak most, dok mu u susret ide troje ljudi. U sledećem trenutku, sleće sa mosta i upada u reku.

- Pokušao sam da pročitam poruku sa telefona, kada sam ugledao ljude ispred mene. Odjednom sam se uspaničio i iznenada skrenuo u ulevo. Imao sam sreće što je auto plutao neko vreme. Nisam mogao da otvorim moja vrata, pa sam na silu otvorio suvozačka, rekao je Džang.

Incident se dogodio na mostu Laoping, u kineskoj provinciji Guejdžou, prenosi britanski Metro. Vozač je izvađen iz vode, a mešani su mu dali suvu odeću. Policija je izvukla automobil, ali nije da li su protiv Džanga preduzete neke mere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Psg

    4. mart 2020 | 14:09

    Kakv je oko kreten ide 15 km\h i skrene u reku u mesto da zakoci.

  • Sexo

    4. mart 2020 | 17:56

    Đenka: " Je.o te onaj ko ti dade vlan!"

  • Ss

    4. mart 2020 | 15:09

    Sto su dusevni ovi Kinezi...ne dao Bog da bi pritrcali covjeku da pomognu, stoje kao vostane figure.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA