≫ 

Kako se menja probušena guma?

Ova priča bi mladim vozačima trebalo da pruži slikovit prikaz neophodnih koraka koje je potrebno obaviti pri promeni točka

  • 3
bušna guma, probušena, menjanje točka, točak Foto: Shutterstock

Ovoga vikenda bavili smo se time zbog čega je važno da ne zapostavljamo rezervnu gumu našeg automobila. Konstatovali smo da je rezervna guma retko kada predmet provere pri redovnom servisu automobila, ali da njeno preventivno održavanje svakako može da se isplati u situaciji kada vam ona najviše zatreba.

Rezervnim točkom nedavno su se bavile i naše kolege sa sajta Polovni automobili, u okviru svog serijala Autoznanje. Tema epizode bila je: "Kako se menja probušena guma?"

Iako ova priča možda i nije namenjena iskusnim vozačima koji su barem jednom u životu promenili gumu, ima i onih koji voze decenijama a nikada nisu bili u prilici da to urade. Video bi ponajviše mladim vozačima trebalo da pruži slikovit prikaz neophodnih koraka koje je potrebno obaviti pri promeni točka.

(Telegraf.rs/Polovniautomobili.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA