≫ 

Volkswagen opet ima novi logo?

Aktuelna situacija naterala je proizvođače automobila da svoju prepoznatljivost u javnosti iskoriste kao dodatan motiv za podizanje svesti javosti o njenoj ozbiljnosti

  • 3
Volksvagen Korona Printscreen: YouTube/Volkswagen News

Globalna pandemija korona virusa prilično je pogodila automobilsku idustriju. Najveći broj proizvođača je na neko vreme obustavio proizvodnju, dok su neki deo svojih proizvodnih kapaciteta stavili u funkciju proizvodnje neophodne medicinske opreme.

Osim toga, aktuelna situacija je proizvođače naterala i da svoju prepoznatljivost u javnosti iskoriste kao dodatan motiv za podizanje svesti javosti o ozbiljnosti aktuelne situacije. Upravo zbog toga, Volkswagen je došao na ideju da pažnju skrene na prilično originalan način.

Svoj od nedavno osveženi, redizajnirani, logotip nemački gigant iz Volfsburga je još jednom izmenio, ovoga puta upravo zbog trenutne situacije u kojoj se nalazi ceo svet.

Ovoga puta, "fau-ve" logo, na kome su dva slova odvojena u sredini, poziva ljude na disciplinu, poštovanje pravila koja propisuju države i zdravstvene vlasti i apeluje na socijalnu distancu i konstantno držanje razmaka između ljudi kada se nalaze van kuće.

Novi logo namnjen je podizanju svesti korisnika društvenih mreža, a biće korišćen i tokom ostalih aktivnosi kompanije za vreme globalne vanredne situacije tokom koje je proizvodnja obustavljena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA