• 3

Volkswagen opet ima novi logo?

Aktuelna situacija naterala je proizvođače automobila da svoju prepoznatljivost u javnosti iskoriste kao dodatan motiv za podizanje svesti javosti o njenoj ozbiljnosti

  • 3

Globalna pandemija korona virusa prilično je pogodila automobilsku idustriju. Najveći broj proizvođača je na neko vreme obustavio proizvodnju, dok su neki deo svojih proizvodnih kapaciteta stavili u funkciju proizvodnje neophodne medicinske opreme.

Osim toga, aktuelna situacija je proizvođače naterala i da svoju prepoznatljivost u javnosti iskoriste kao dodatan motiv za podizanje svesti javosti o ozbiljnosti aktuelne situacije. Upravo zbog toga, Volkswagen je došao na ideju da pažnju skrene na prilično originalan način.

Svoj od nedavno osveženi, redizajnirani, logotip nemački gigant iz Volfsburga je još jednom izmenio, ovoga puta upravo zbog trenutne situacije u kojoj se nalazi ceo svet.

Ovoga puta, "fau-ve" logo, na kome su dva slova odvojena u sredini, poziva ljude na disciplinu, poštovanje pravila koja propisuju države i zdravstvene vlasti i apeluje na socijalnu distancu i konstantno držanje razmaka između ljudi kada se nalaze van kuće.

Novi logo namnjen je podizanju svesti korisnika društvenih mreža, a biće korišćen i tokom ostalih aktivnosi kompanije za vreme globalne vanredne situacije tokom koje je proizvodnja obustavljena.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima