≫ 

U punoj brzini "legao" je na kočnicu, auto se poprečio na putu dok je na njega "jurišao" autobus

Ceo događaj je snimila kamera sa komandne table autobusa...

  • 2
Golf Autoput Printscreen: YouTube/mike helm

Kada govorimo o karakteristikama automobila, uvek se bavimo i ubrzanjem, odnosno time koliko je automobilu potrebno da ubrza od 0 do 100km/h. A kada bismo se bavili usporavanjem, ovaj autobus i njegov vozač bili bi kandidati za šampionsku titulu.

Jedan Golf GTI jurio je engleskim autoputem M40, pretičući sve ispred sebe, sve dok nije shvatio da mu je kolona koja se kreće ispred njega isuviše blizu.

Vozač je tada "legao" na kočnicu, a njegov auto se okrenuo i poprečio na putu, u trenutku kada je na njega "jurišao" autobus...

Autobus je vozio brzinom od oko 100km/h, a za zaustavljanje mu je trebalo 7 sekundi. Uspeo je da se zaustavi bukvalo na centimetar od Golfa, za šta je vozač dobio aplauz od putnika.

Video: Tragedija sprečena pukom srećom: Devojčica izletela pred auto, srce stalo u trenutku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    11. maj 2020 | 20:48

    Svaka cast vozacu autobusa. P. S. Nije na odmet imati takvu kameru u svom vozilu.

  • Pop

    12. maj 2020 | 09:21

    Када поштујеш ограничење и имаш возачко искуство ова реакција је нормална. А ове бахате, њима одузети право да имају возачку дозволу. Њима једино дозволити да возе на пробним пистама тамо нека се бахате бар су сами па ако гину неће наудиту другима.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA