≫ 

Između čekića i nakovnja: Kamion se "zakucao" u kolonu i zdrobio 4 automobila

Do nesreće je došlo na deonici puta u Rusiji na kojoj se izvode radovi. Unesrećeni ljudi od betonskih barijera nisu mogli da se sklone sa putanje kamiona

  • 6

Velika nesreća, u kojoj su dve osobe poginule a sedam je povređeno, dogodila se u utorak u Čeljabinskoj oblasti, saopštila je pres služba ruske saobraćajne policije u tom regionu.

Na snimku sa nadzorne kamere možete videti kako kolona vozila putuje donicom puta na kojoj su radovi u toku. Tada u punoj brzini naleće kamion koji pred sobom mrvi automobile i zaustavlja se tek kada je cela gomila udarila u drugi kamion.

Prema rečima vozača kamiona, do lančanog sudara sa četiri automobila i kamionom došlo je zbog kvara na kočionom sistemu njegovog vozila. Vozač je trenutno u pritvoru. Tužilac Čeljabinske regije naložio je da se utvrdi odgovornost preduzeća za puteve koje je izvodilo radove. Zbog betonskih barijera vozila su bila u svojevrsnom kanalu i nisu imala mogućnost da se sklone sa putanje kamiona.

Upozoravamo da snimak može biti uznemirujuć!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    17. jun 2020 | 18:21

    Kamion je išao poprilično brzo. Takođe je nesreću mogao da izbegne da je skrenuo u drugu traku ispred ograde. Mogao je mnogo toga da je gledao, očigledno je uzrok nesreće prekoračenje brzine i nepažnja, ne verujem da kočnica ima ikakve veze jer nije nikako reagovao ne samo da nije kočio...

  • Goran F

    17. jun 2020 | 18:07

    Ovaj izgleda nije ni kočio ,UŽAS.......

  • Zvele

    17. jun 2020 | 20:10

    Ovaj ko da je namerno ovo uradio užas ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA